Secilahmet 4 haftalık hamileyim Cuma günü öğrendim bugün doktora gittim kese görünmedi düşük önleyici Fitil Kasık ağırlarım için ilaç birde folik asit verdi şimdi içtim hepsinide ama bi tanıdığımda içme iyice araştır dedi kese görünmüyor ne ilacı bunlar dedi ne yapayım ben kızlar 🤦🏼♀️
Real Secilahmet folik asit bütün gebeler kullanıyor.ama diğer ilaçlar için bilgim yok bide kese gorunmediyse düşük ne alaka bana saçma geldi.zaten 5-6.hafyada görünüyor bence başka bı doktora daha muayene ol.
Alparslnbuss Secilahmet folik asiti mi içmeyin dedi folik asidi gebelikten 3 ay önce bile içilmesi önerilir. Folik asit bebegin anne karnında ki sinir sistemi için ilk 3 ay da hamilelikte kullanılmalı
sevval55 Secilahmet tanıdıgınız doktormu pardonda. Kese gorunmediği için vermiş düşük önleyici progestan. Bebek tutunsun varsa diye. zaten dört haftalıkkej görünmeyebilir 1-2 hafta beklenir. Folic asitte ağrılar icin değil gebelik oncesi 3 ay kullanmanız gerekirdi zaten geç kalmadan baslayın bebeğin omurilik beyin saglıgı icin onemli.
Secilahmet Real işte aynen sizin gibi bi arkadaşımda dedi kese yok neyi veriyor içiriyor dedi bilemedim bende korktum işte
Secilahmet Alparslnbuss şuan hepsinide içtim vala doktor ne verdi dediyse aynen folik asit gelişim içinmiş işte ama diğer ilaç korkuttu kese yok ama düşük önleyici verince şey oldum 😏
Secilahmet sevval55 kayınvalidemin doktoru ilk defa bugün gittim işte çok iyi falan dediler bakalım görecem artık. İlaçlarıda içtim sabah artık
Okyanus-1 Secilahmet bebeğin görünmesi için erken biraz sabırlı ol ilaclarinida iç illa dusuk için verilmiyor bebeğin tutunmasına yardımcı olur bende kullanıyorum kasılmalar azalsın riskli bi durum oluşmadan önlemek için hem agrilarinada iyi gelir
Secilahmet Okyanus-1 hıııı bunu duyduğuma sevindim teşekkür ederim sabah doktordan geldiğimden beri kötüyüm içim şey oldu
Sweetblonde88 Secilahmet bebek olsa da olmasa da bir zararı yok aksine bebek varsa gelişimi için gerekli düşük önleyici dediğiniz de hormon takviyesi tutunabilmesi için. Siz ilaçlarınızı alın. Ağzı olan konuşuyor zaten. Hayırlısı olsun
Real Secilahmet şimdi düşük tehliken olur yada kanama ama senin keseyi görememiş goremedigi şeyin ilacını vermesi bana garip geldi.tabi doktor değiliz hiç birimiz ama bazı doktorlar gerçekten akıllara zarar bence başka bı kadın doğum uzmanı na muayene ol sanki ilk defa gidiyormuş gibi su ilacı verdi falan deme.
Yenianne65 Secilahmet kese 6. Haftadan sonra görünür folik asiti herkes kullanır ama diğer ilaç ne alaka
Secilahmet Real işte aynen ortada birşey yok bana tuttu fitil düşük önleyici bilmem ne verdi bende aldım çıktım eve geldim okudum ettim içtim 🤦🏼♀️
sokomel doktorun eş dosttan daha iyisini bilir, çok kulak asma bence söylenenlere. daha yolun başındasın, insanların dediklerinden etkilenme.
Secilahmet sokomel teşekkür ederim aynen öyle şuan saf safım kim ne derse inancak gibiyim Çünkü korku endişe var içimde