Susu91 Hanımlar ben de 35. Haftamdayım doktorum 41-42.haftaya kadar bekleriz olmazsa suni sancıyla doğum yapabilirsin merak etme dedi ama açıkcası suni sancı istemiyorum 😕suni alıp saatlerce sancı çekip sezeryana alınan çok insan var etrafımda %30diye duydum bu durumda rahat doğum oranının ama emin değilim tabi. Suni sancıya kalırsa almak istemiyorum şahsen düşüncem şimdilik bu sezeryan isticem bu durumda siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi merak ediyorum..?!?
niliyy Susu91 ben sezeryanda sonradan birilerine muhtaç olmak istemiyorum. Suniyi deneyeceğim açıkçası çok zorlanırsam sezeryan isterim
Gamzeli_03 niliyy bende 39+2 haftamdayim bugün çatı muayenesi yapıldı acılık yok sancı biraz geldi bebek de kilo alıyor Çarşamba günü gel dedi doktor dedim hocam kendi sancım gelmez ise ne yaparız biraz önce bir hastam sancısı yoktu düşük doz suni verdim kendi sancısını tetikledi suni kestim kendi sancısı ile devam ediyor dedi suni sancının kendi sancınızdan farkı yok dedi hayırlısı olsun hakkımız da
niliyy Gamzeli_03 genelde doktorlar suninin kendi sancınızdan farkı yok diyor ama suni alanlar da hiç öyle demiyor 😔
Amineasya niliyy 39+4 bugün 2 cm açılma var sancı yok doktorum yarın gel suniyle başlayalım diyor kafam çok karışık
niliyy Amineasya ben yarın kontrole gideceğim cuma ya da cumartesi ye kadar beklemek istediğimi söyleyeceğim. İnsanlar 41 e kadar bekliyor
Azramemre niliyy bende 39+3 ama hala tık yok birde kız cocgu erken gelir diyorlar yalan bence nezaman isterse ozaman gelıyolar. Bu gidişle gelmicek gibi düşünüyorum😣
Ftm-Srgn niliyy canim biz de 39 olduk ne gelen ne giden var canim ama kasiklarim aşırı agriyor bugun dogru duzgun kalkamadim bile ben de cuma gunu gideceğim bakalim bize ne diyecekler canim
Ftm-Srgn zeynepp1 biz 39 olduk canim bugun gecen cuma gittim kontrole doktor sancin baslarsa sonra acikliga bakariz dedi çatı muanesi hic yaptirmadim
Beyza1234r niliyy bende seninle aynıyım 39+4 bugün gittim 0 açıklık . Nst normal Bebek gayet iyi ama hiç bir belirti suni sancıdanda çok korkuyorum pazartesi tekrar gel dedi bakalm allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin . 🙏
niliyy Busraademir hareket ne kadar çoksa o kadar baskı oluyor bende. Uzandıkça yattıkça geçiyor baskı. O yüzden hareketli olmak en iyisi sanırm
Denizincani niliyy tuh bu belirtiler de Tek basina dogum icin yeterli degil ki yapacak biseyimiz yok mecbur beklycz 😏
Gamzeli_03 niliyy kendi sancılarını bilmedikleri için suni sancı çok felaket diyorlar ama suda var sancı olmaz ise açılma olmuyor açılma olması için de o sancı şart malesef zor elbet de kolay değil ama Rabb'im yardım eder sabredip şükredecegiz o anı yaşamak bekleyen binlerce insan var 🤲😘
Amineasya niliyy bende beklerim fakat doktorum pazartesiye kadar yok başka doktor da istemiyorum bakalım hayırlısı
Mehtsp23 niliyy Benim şuan normal diyo canım, sadece suyun falan olursa gel acile dedi, 41 kara bekle dedi ama bilmiyorum inşallah o kadar çok beklemem, gerçekten artık çok zorlandım, çok ağırlaştım, Rabbim kimseyi bu yükün önünde bırakmasın 🤲