eylemc Derya152533 Merhaba 🖐 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Doğumunuz orada olursa yorumlarınızı yazar mısınız?
Busraaaaaxxx Ozgesn Bende ozlem hanıma gidiyorum cok memnunum acaba 2020 ücretimi 1450 ben sorduğumda doğum ücreti güncellenmedi diyip eski fiyatı söylüyorlar haftaya hastane taşınıyormuş yeni ücret yeni hastanede belli olucakmış
Ozgesn Busraaaaaxxx ben yeniyıldan önce sormuştum kuzum bende cok memnunum hastane taşınıyor demek sonunda cok şükür daha güzel olacak 😊 yeni yıl ücretlerini sormadım benim zaten zorunlu sezaryen olacak yine sorarım bakalım ay sonu kontrolüm var o zaman öğrenirim güncellenmişse 🎈
Busraaaaaxxx Aselikram kizlar biraz önce yeni binaya gittim hizmete başlamışlar bina güzel yeni ama fiyatlar uçmuş normal doğum 1800 zorunlu sezaryen 2175 dediler muayene ise 110 lira
Aselikram Busraaaaaxxx off ya bu ne uçmuşlar resmen Ya 😣peki epidural fiyatını öğrenebildiniz mi acaba
Busraaaaaxxx Aselikram maalesef normal doğumun 600 lira arttığını duyunca daha fazla bisey sormak istemedim
nurellaam Kızlar bugün hastaneye gittim. Zamlar epey fazlalasmis. Ama hastane çok güzel olmuş tertemiz ve özenli