Esmeler Konya_gelini bende çok korkuyorum sezeryandan 😣 ama zorunda kalırsak olucaz. O yüzden mecbur kalmak istemiyorum. Bi de doktorların 40 haftadan sonra riskli olduğunı söyleyip sezeryana alma durumları var. Bekleyerek risk almak istemiyorlar
Konya_gelini Esmeler ya öyle de bebek kanala girsin die sguat felan yapıorm . Yürüyüs yapmak gerekio da hava çok soğuk die yapamıorm
Sema1994 Esmeler ilk dogumum normaldi 38 haftada dogm yapmstm bnuda ole istiyrm ama beklemekte istiyrm acele edip kestirmek istemiyrm kendimi bi sikinti olmadigo surece 40 haftaya kdr yolum vr ztn
Pcoslubiranne Esmeler benim oglum da ayni oldu başi yerlesmisti ama kanala giremedi maalesef 37+1 de suyum geldi 7.5 saat cektim sonra sezeryana alindim
Rbs111 Esmeler doğuma gittiğim gün benimkide kanalda değildi son saat girdi kanala . 36. Hafta erken değil mi bunu sorgulamak için . Doktorunuz niye öyle demiş anlamadım benim doktorum son saate kadar girebilir demişti ki öyle oldu
Esmeler Rbs111 aslında doktorum girmez demedi😃 yürüyüş yap falan diye öneri verdi. Ama ben pek bi evhamlıyım. Endişelerim benden kaynaklı biraz 😣
gamzemelisabasak Mrvesebo2903 normal canım korkma, benimde öyle oluyordu, sanki elleri genitalimde oynuyor gibiydi acayip değişik bir histi. Şuan 36 olduk şükür ama yinede ara ara oluyor 🤷🏻♀️ Sen yinede doktoruna danış için rahatlasın 👍