Gulcangzl16 Doktor geçen hafta vitamin ilaçları yazayım dedi. Demir mi kalsiyum mu bilmiyorum. Kabız yapıyor bide dışkımı siyah yaptı korkuyorum bebeğe bişey mi oluyor diye
icenes Gulcangzl16 demir ilacı yapıyor öyle bende de aynı sorun hiç kabızlık yaşamamıştım hamileligimin başından beri demir ilacına başladım ondan sonra oldu
cinaroglusinem Gulcangzl16 kullandıkça kabızında siyah dışkılamanda devam eder ama bıraktığında bünyeye göre 2–6 gün arasında geçiyor.
gulkara Gulcangzl16 canım uzun süredir Demir ilacı kullanıyorum ama hiç kabız olmadım 36 haftam biticek kişiye göre değişiyor bence. Demir ilacı dışkıyı siyah yapar zaten korkulacak bir durum yok 😊
niliyy Valla beni demir ilacı ilk başlarda fena şekilde ishal yaptı sonra da tuvaletimi düzenli hale getirdi ki ben hamilelikten önce kabızlık sorunu yaşayan bir insandım. Ben ilacı gece yatmadan önce içip yatıyordum belkide onun etkisi olabilir.
Brcusyma Bende aynı sorunu yaşadım çok zorlandım ve doktorum ilacı bıraktırdı iğne verdi. Onu vuruluyorum onda kabızlık olmuyor.