Deryaaa27 Kızlar erken gebelik testi yapanlar varmı kesin sonuc veriyor mu benim dün regl günüm dü merak ediyorum yapcam az sonra 5 aylık evliyim bir düşüğüm olmuştu ekim de
Blackkcat Deryaaa27 normal gebelikle pek fark yok ya,bence kaset test yapın,ben bugğn kaset tedt alıcam,erkenlere çok para verdim yeter😂
Cigdemveminik Deryaaa27 ben adetten 5 gün önce yapmştm doğru sonç vermişti inşallh güzel sonçlar alırsınız
Sweetblonde88 Deryaaa27 reglimi bir gün gectiğinde şu uyduruk 5 TL olan testlerde cıkmıştı benimki. Erken teste gerek bile olmayabilir.
miine Ben normal testen yapmıştım çıkmıştı , ama erken gebelik testinde mutlaka çıkar, adet gününe 6 gün kala çıkabiliyor erken gebelik testinde❣ inşallah güzel hayırlı haberler alırsınız 🤰
Ayperi86 Blackkcat ay bişi sorcam kaset test nedir bide ne diyip alıyosunuz alacak olursam ondan alırım adet gecikirse bir gün şayet o günleri görebilirsem 😂🙏
Nrslbkc @Deryaaa27 düşükten sonra genelde çok çabuk hamilelik oluşuyo diye biliyorum. Testi yapınca bizede haber ver merak ettim bak🙈
Deryaaa27 Nrslbkc testi şimdi yaptım 5 dakika beklememizi söylüyor kullanım kılavuzu ama tek cizgi oldu hemen
Melike3777 Ayperi86 kuzum test alabılırmiyim dediğinde verdikleri ilk test o oluyor ama sen erken gebelik dersen erken gebelıkten verıyorlar☺️
Sinemm17 Canım ben adete 3 gün varken erken gebelik yaptım negatif cıktı ertesi gün normal 7.5 tl olanlardan yaptım pozitif çıkmıştı . Boşuna para verme dedim normal ucuzlardan al zaten varsa çıkar mutlaka
miine Deryaaa27 canım inşallah yakın zamanda güzel haberleri alirsin ❣ sakın moralini bozma pozitif düşün ❣
Belirsiz Deryaaa27 canım biraz bekle illa 5 dk olması gerekmiyor betan düşükse silik bir çizgi çıkar 1 saat içinde