[silindi] https://www.e-bebek.com/tahterevalli-naturel-bebek-park-karyola-70x130-cm-p-tht-tkr130natu/ Hanımlar bu beşiği kullanan/kullanmayı düşünen var mı aranızda kullananlar memnun kaldılar mı acaba?
Zehramomm [silindi] ben bu modelleri gördüm mağazada dururken bile soğulmuş çizilmiş ahşapı kötü yani beğenmedim açıkçası ve bu modeli sallanmıyor
Papatya_anne [silindi] bende buna benzer birsey alacam canım ama benimki karyola oluyor 6 yasına kadar kullanılabiliyor
[silindi] EbruIrmakAhmet benim de tam aradığım özelliklerde bi ürün güzel yorumlar gelirse almak istiyorum ama bakalım
[silindi] Zehramomm sallanma özelliğini çok kullanamam zaten anne yanı yapacağım ama ahşap kalitesi önemli tabiki dayanıklı bir ürün olması lazım
Zehramomm [silindi] gidip e bebeğe bak bence canım ben görmeden almaya cesaret edemedim gittim baktım kötü olmuş ahşapı bende bambino aldım 3 yıl garantili
Efesevim Bu modeli bende önceden düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim neden çünkü araları çıtalı olan yerlere bebek büyüyünce kalkmaya çalışcak tutunmaya çalışcak aralara eli ayağı girebilir sıkışır diye vazgeçtim
[silindi] Efesevim ben sadece ilk 1 yıl için düşündüm ikiz bebek bekliyorum ikisini bir yatıracağım biraz büyüyüp sığmadıklarında farklı bişey düşüneceğim artık 🤷🏼♀️
Anneeee1 Ben bunun yerine anne yanı beşiği düşünüyorum 🤔 chicco nun ebebek versiyonu olanı .. odadan odaya taşınabiliyor çünkü park yatak gibi sallanma özelliği de var chicconun yok . Kullananlar da memnun. 650 TL şu anda 😇
[silindi] Anneeee1 ikiz bekliyorum be ilk zamanlar tek beşikte yatıracağım normal anne yanı beşikler biraz ufak kalıyor ikisini düşününce yoksa benim de çok hoşuma gidiyor çok güzel modeller var ama ayrı ayrı iki beşiktense tek bir tane büyük beşik almayı düşündüm
[silindi] Papatya_anne nasıl bi model sizin baktığınız fotoğrafı ya da internet sitesinin linkini paylaşırsanız bakayım