Deletedmom0010 Kızlar ya 11 haftalıgim tüylerim çok arttı ve sikilasti neyapicam niye böyle oldu bilmiyorum troid ilacı kullanıyorum acaba ondanmi diyorum
Ummuhumeyra Deletedmom0010 tamamen gebelikten kaynaklı bence.. çünkü ben dahil etrafımdaki bir çok gebe de duyuyorum tüy artışını😊
Smraozn12 Deletedmom0010 cok normal cnm karnım büyüdükçe tuylerim dokuldu eskiden karnımı eşime bile gostermeye çekinirdim tüylerden dolayı ☺️ suan yok döküldü hepsi
Buluttt123 Bende öyleyim kizlar. Özellikle gobegimde tüy bile yokken bi anda çıkmaya başladı. Doktoruma sordum normal dedi.
Deletedmom0010 Buluttt123 aynen canım benimde göbeğimde tüy bile yoktu ark söylerdi hep ne güzel diye şimdi göbeğimde bile çıktı msj atıyorum nazar degdirdijiz diye
Dilankenger Bende aksine azaldı geç çıkıyor bacaklarımdakiler döküldü 4 aydır bacaklarımı almıyorum özel bölgemi ayda iki kez alırdım şimdi bir kez alıyorum . o yüzden sevdim hamileliği
Didooo Bende de ilk zamanlar çok fazla artmıştı, göbeğimde erkek gibi kol çıkıyordu. Sonra farkettim hamileliğini ilerledikçe tüylerindeki daha yavaş çıkmaya ve seyreklerleşmeye başladı.
ozgegvn Nl-oguz3561 bide krem sürünce çok kötü görünüyo göbekte dökülceğini söylemeseler oturup ağlıyabilirim benimde hiç yoktu önceden şimdi nasıl baş edicem şaşırıyorum hızlı çıkıyo sanki çıkan böylgeler genişliyor
Nl-oguz3561 ozgegvn boyle bide uzuyolar mubarek valla birden oldu hamilrlikten sonra gecer diyolar bakalim