Positif-Anne Dün akşam jel gibi yapışkan akıntım geldi. Araştırdığımda nişan olabileceğini gördüm. Benim size sorum, acaba sizdeki nişan nasıl görünüyordu ve nişandan ne zaman sonra doğumunuz gerçekleşti? Şimdiden teşekkürler ☺️
yigitmom_ Positif-Anne canim aksam saat 9 civarında seffaf ama içinde pembemsi kan olan akintim geldi aklıma hic nişan olabilecegi gelmemisti çünkü 35+3'tm o gecenin sabahi 05:10 da uykuda suyum patladi ve 35+4 sabahi 06:35 te dogurdum
hunilimom Positif-Anne benim suyumla beraber geldi 🤣 öncesinde akintim aynı o şekildeydi 1 hafta 41 de gece 3 de suyum geldi ertesi gün 15.40 da doğum oldu
Sema1994 Positif-Anne biliyomusun cnm dun aksamda bana ole oldu buyuktu parca snra 1 2 kezde kucuk geldi 🤔
Positif-Anne Alparslnbuss renksizdi yumurta akı gibi birşeydi, afedersiniz tuvalet kağıdında gördüm ve bayağı yoğundu. Acaba ben yanılıyor olabilirmiyim?
Positif-Anne Ama internette bazı sayfalarda şeffaf yumurta akı gibi olabileceği yazıyor, kafam karıştı.
EbruIrmakAhmet Positif-Anne benimde sabah uyandığımda o şekilde geldi tuvalet kağıdına sonra gidip yatmıştım kalktığımda bacağımdan suyum süzüldü canım hayırlı doğumlar bi avazda kurtulursun inşallah
Alparslnbuss Positif-Anne suyun veya doğum sancın veya kanama gibi bişey olmadıkça endişe etme ben nişandan 20 saat sonra doğum yaptım ama zaten öncesi sancılar vardı suyunda gelmişti. Ana nisanı gelip 1 ay bile sancısını bekleyenler oluyor
Okyanus-1 yigitmom_ hadi hayırlı olsun saglikli iseniz ne mutlu bi avazda dogurmussun güle güle buyut
Positif-Anne yigitmom_ Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ☺️ Bende kan filan yoktu işte ama ille de olması gerekmiyor sanırım kafam çok karışık.. neyse bugün hastane çantamı bitireyim bari nolur nolmaz sonrada nişani hiç görmemiş gibi normal hayatıma devam edicem yoksa düşün düşün insanın paikolojisi bozulur 😂
Positif-Anne hunilimom sen haftanı doldurmuşsun ben daha 37. Haftadayım 😅 Allahım güle güle büyütmeyi nasip etsin ☺️
Positif-Anne EbruIrmakAhmet Allahım güle güle büyütmeyi nasip etsin ☺️ Kaç haftalık hamileydin doğum yaptığında?
Positif-Anne Alparslnbuss 3 gün önce sancım gelmişti her 5 veya 10 dk ya vurmuştu yalancı sancıydı Çünkü geçti sonra.. nişandan bir kaç hafta sonra doğum yapanlar da olurmuş. Neyse artık görmemiş gibi yapıp hayatıma normal şekilde devam edicem çünkü daha 37. Haftamdayım 😅
yigitmom_ Positif-Anne bence de oyle yap çünkü ben hazirlamistim 1 eksigim kalmisti ki dogum yaptim esim bebegi gorup eve gidip birseyler getirmek zorunda kaldi😂😂