YaseminDurmazlgen Sogksu merhaba benimde kızıma fön sesi iyi gelmişti.youtube tan 15 dk fön sesi dinletiyordum.
Sogksu Adhnsema ovuyoruz ama çok zorlanıyor gaz çıkarırken çoğunluklada uzun süre uğraşıp pes edip bırakıyoruz
Mammamia Sogksu göğüs yarası için lahana yaprağını koymak iyi geliyor diye okumuştum bir ebenin sayfasında denerseniz belki faydalıdır
Elifim Bebeklerin ilk 4ay ağlaması şehadet te bulunmasıymış sonraki 4ay peygamberimize salavat getirirlermiş sonra 4aydA anne babaya dua ederlermiş 😊
Sogksu Elifim bilmiyordum hiç inşallah öyledir gerçekten. Gerçi bu arada benim psikolojim bozuluyo napıcağımı şaşırıyorum bağıra bağıra ağlayınca elim kolum kitleniyo kendimi bitik hissediyorum
Sogksu HasibeKuru telefondan süpürge sesi açıyoruz bizde az önce arkdaşın söylediği su sesinide denedik şimdi belli bi süre oyalıyo ama sonra birden basıyo çığlığı
Kezu17 Sogksu benim doğumuma 40 gün var o yüzden şuan ezbere konuşuyorum. Bende bebiş doğduktan sonra ne yaparım bilmiyorum 😊 Ama kitapta okuduklarımı yazdım belki işine yarar diye 🙂
Sogksu aygns sezeryandan dolayı bir hafta antibiyotik ve ağrı kesici kullandım salı günü antibiyotik bitti şuan sadece kan ilacı kullanıyorum
aygns Sogksu ben de emzirirken cok cektim. gogus ucu icin bebegi 3mzirirken gogsu yikamadan kullanilabilecek kremler var lanolin gibi bi tek o ise taradi bende . siddetli yara varsa fito iyi geliyo ama o cok iyi yikanmali etkili bi krem
Mammamia Sogksu ayva çekirdeğinin suda beklemesiyle oluşan jel kıvamlı sıvıda çok iyi geliyormuş onuda ayrıca belirteyim faydam olduysa ne mutlu canım
Elifim Sogksu benim ilk çocuğumda öyleydi bisürü beşik aldı babası hiç birinde uyumuyodu sürekli ağlıyodu tavanı deldik salıncak yaptık evin içine bitek onda rahat ediyodum benim yengem hoca o söyledi kızma çocuğa o dua ediyo dedi
HamiEsmaAydn @Sogksu acaba gaz problemi olanilir mi ? Şimdi ikinciye hamileyim ben ve hep etrafıma derim cocuk bakmak hiç problem degil gaz sancısı cok fena 😔 4ay cektim ilk oğlumda
Sogksu HamiEsmaAydn gazdır diye düşünüyorum bende ağlarken ayaklarını çekerek ağlıyo. Çok zormuş çaresiz kalıyo insan onlar öyle ağlarken
Sogksu Elifim doğrudur sevindim en azından ağlama sebebi güzel desenize 🤗 yinede Allah yardımcımız olsun ama