Derderya Bugün birden suyum geldi aksam 11 de doğurdum ama sütüm hic yok henüz normal doğum olmasına rağmen ne yapıyım masaj yapıyorum yok
Aleyy00 Derderya sıcak suya bez koy o bezleride alıp göğüsünün üstüne koy bez soğuyunca al sonra parmaklarınla yavaş yavaş masaj yaparak göğüs ucuna doğru sık göğsünü böyle yapınca çıkıyor
Gamzeli_03 Derderya gözün aydın cnm bebek ile ten tene temas dene ister hormonlar daha çabuk harekete geçer inş kendine de stres yapma neden gelmiyor diye bak ne güzel evladın kucağında Rabb'im herkese hayırlı doğum nasip etsin sağlıcakla içinde bana da inşallah 😘🤲
Sevilay_y Derderya strese girme canım bol bol emzirmeye çalış masaj yap göğüslerine bol bol su iç banyo yaparkende masaj yap göğüslerine gelir inşallah sütün canım
Nrslbkc @Derderya sütü arttıdan en doğal besin su’dur canım. Su tüketimini arttır, sıcak kompres bide masajla gelir inşallah kendini sitrese sokma. Sık sık ben emzirmeyi dene. Kanallar uyarıldıkça süt üretimi artıcaktır.
Gulfem07 Derderya bebeğini yatırmasınlar göğsüne koysunlar orda uyusun hem güzel bir bağ olur hem göğsün uyarılır ay ne güzel bir duygu ya 🙂🧿
Derderya Allah razi olsun hepinizden kizlar gelmeye başladı sütüm bizim bebek biraz tembel cikti cekmiyo kaşıkla vermeye calisiyorum