Byza 34 haftalık hamileyim 1 aydır falan ödem oluyordu ama 2 gündür çok aşırı var ve kangiren olmuş gibi acıyo bacaklarımın üstüne basamiyorum benim gibi olan var mı acaba normal mi bu kadar olması
Musal Byza bende aynıyım canım ayaklarım hem çok şişti bende morardı böyle biraz değişik ben bacaklarımda ki etlerim acıyor oda ödemden diye tahmin ediyorum
Aminem2020 Byza ben soruyorum cnm sıfır tuz kullanacaksın diyolar bende aynı durumdayım patlayacak gibi oldum ellerimi falan zor kavusturuyorum
Meralll59 Byza Benimde geçen hafta ellerimde ve ayaklarımda ödem olmuştu.29.haftamdayım.Dediğin gibi çok acıyordu.Evde limonlu sodalı su içtim ayaklarımı kaldırdım bi kaç saat ,%70 azalma oldu.
Afra34 37 haftalığım ben oturarak kıldığım namazda bile bacaklarımın üzerine oturamıyorum zar zor kılıp bitince de üzerine basıp kalkamıyorum 😞 Allah kabul eylesin 🤲🏻😔
Aminem2020 Afra34 valla bende aynı durumdayım oturarak kılınca uyuşuyorum resmen hemen bacaklarımı uzatıyorum ellerim ayaklarımın içleri benek benk beyaz oldu mor gibi bide ayaklarim
Afra34 Aminem2020 siz onu doktora kesin söyleyin ihmal etmeyin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻 inşallah 🌹
Cansubasak Tansiyonunuzu ölçtürün sık sık gebelik zehirlenmesinin en fazla yaşandığı dönem son 6 hafta doktorunuza da söyleyim protein kaçağınıza baksın ödem normal ama acı verecek kadar çok normal değil
Cansubasak Byza muhakkak protein kaçağı baktırın özellikle yüzünüzde ve ellerinizde ödem varsa doktorunuz daha net karar verir durumunuza