Arasinannesi1 Kızlar 5 buçuk aylık hamileyim ama midem çok kötü bulanıyor işk aylarda hiç olmadı ama şimdi oluuyor kusma yok sadece midem bulanıyor bu normal mi geçmesi için bi yöntem var mı
Mutlu2005- Arasinannesi1 bende 22 hafta 5 günlük oldum ama şuanda uyuyamıyorum mide ekşimesinden sade soda içtim faydası olur diye biryerde okudum inş olur😔
smyldn Aynı postu yarım saat önce ben açtım canım bi kaç kişininde böyle postunu gördüm 😂 bende 5 bucuk aylık hamileyim ve bugun aynı belirti bende de var kafayı yicem mide bulantısından baş dönmesinden kusmuyorum ama midem kötü 😢 bi kaç gün önce de ishalim vardı o geçti şimdi mide bulantısına döndü tek değilmişim demekki salgın mı var ne var cok kötüyüm valla internetten okudukça daha korktum ama burda icim rahayladı ya 😂
Arasinannesi1 smyldn valla şuan sende de olduğu için bende rahatladım yanlış anlama kötü manada değil demekki bu ayda böyle birşey oluyor 😁 ama işin garip tarafı şu ben ilk aylarda bırak kusmayı ne bulantı ne baş dönmesi yaşadım hatta hamile olduğumu 3. Aya yaklaşırken öğrendim bak o kadar rahattım diyorum sana şuan neden böyle oluyor ne geçiriyormuş bunu öğrendiğin bişey var mı
smyldn Arasinannesi1 bende sana bisey diyim mi 4. Ayıma kadar yok ya ben hamile değilimdir diyodum 😂😂 okadar rahattı hamileliğim 😂 şimdi niye böyle oldu bende anlam veremiyorum postuma kimse cevap vermedi kendi imkanlarımla bol su ve meyve yiyorum biraz rahatlatıyor ama dk lık bi rahatlama sonra tekrar baslıyor . Hatta şuanda mide bulantısı haricinde gruldamalar basladı karnımda hiç bilmiyorum noluyor
Arasinannesi1 smyldn benim guruldama faln yokta içerde bi hareket var bebek hareketi mi bilmiyorum garip hissediyorum midem bulanıyor ayağa kalktığımda ev sola sola dönüyor başında olmamış şimdi neden oluyor acaba korkuyorum bi sorun var mıdır acaba
Selen01 Bende 22. Haftamdayım, ilk 12 hafta aç susuz içim dışım bir gezdim sonra kesildi. Şuan çok şükür iyiyim aman bi daha gelmesin😅 sanırım herkes bi dönem bunu yaşayacak sizinde sonradan oluyor demek ki 🤷♀️
smyldn Selen01 ya canım bu normal bi bulantı değil ya böyle hamilelik Bulantısı gibi değil hastalık gibi sanki soğuk almısım gibi değişik baş dönmeside eşlik ediyor tabi
smyldn Arasinannesi1 kuzum valla ben daha öncede yasadım hatta tek mide bulantısı değil kusma da eşlik etti doktora gittim hiç bisey olmadı mide bulantı ilacı vermişti doktor şimdi yine oldu ya üşüttük o yüzden salgın var yada enfeksyonum var benim maalesef hiç geçmeyen bi enfeksyon ondan da olabilir diye düşünüyorum aklıma baska birsey gelmiyor
Selen01 Arasinannesi1 valla yediğim bişey yoktu içtiğim bi suydu oda burnumdan bile geliyordu. Ağlıyordum yeter diye 😅 Ay kimse yaşamasın felaket cidden. Ama bence bu ilk aylarda olan bulantı gibi birşey değil yaşadığınız. Umarım bi an önce düzelir 🌸
Arasinannesi1 smyldn beni instagramdan eklesene bişey olursa soralım birbirimize @haticetanyericeylan Kullanıcı adım
Selen01 smyldn o zaman kesin hastalık. Eğer ishal baş dönmesi bulantı halsizlik bunlardan biri varsa enfeksiyon veya virüs tarzı hastalık oluyor. Çok geçmiş olsun 🙏
smyldn Arasinannesi1 ben 23 teyim canım tam 23 haftalığım ama kimde okusam 22 haftalık 24 haftalıl 25 haftalık hep böyle bizim haftalara yakın ama aynı durum içim rahatlamıyo değil yani 😂
Seluna Kızlar selam, bende tam 23 haftalığım, bende mide bulantısı değil ama akşamları mide yanması oluyor daha çok. Sanki karnımdaki su ağzımdan çıkacak gibi oluyor. Çok rahatsız edici bi durum 😕
smyldn Seluna keske mide yanmam olsa o hamilelikte oluyor der korkum olmazdı mide bulantısı ve bas dönmesi korkunc bi olay hele bu dönemlerde ilk zaman hadi hamilelikten diyosun şimdi dicek bisey de bulamıyorum 😢