Evet şükürler olsun sonunda küçük paşamı emzirirken bunları yazmak nasip oldu bana da burda o kadar çok doğum hikayesi okudum ki uuzn kısa demeden noktası virgülüne kadar ne yapmalıyım nasıl olacak herkes neler yaşıyor dikkate aldım sonunda bende 40. haftama geldim ama sancı belirti vs yok doktor kontrolüne gittik 13 Aralık günü nstde bir tane 100e vuran sancım var ama ben hissetmiyorum doktor muayene edeyim dedi açıklık 2 cm parmağımla 3 yaptım dedi ve ne olduysa ondan sonra oldu bende sancı başladı kalktım dedi istersen yarışını yap bugün doğuma alayım rahim ağzın çok yumuşak bebek kanalda kolayca doğurursun ama ben inanamıyorum tabi suni sancı almak istemiyorum eve gidip sonra geleyim dedim eşimle hastaneden ayrıldık eve geldik duş aldım hurma yedim squat hareketleri falan derken akşam oldu sancım var ama sızı şeklinde artmıyor ve sıklaşmıyor dedim doğuma daha çok iyiki de yatmamışım falan gece yattım sancım var ama uyumayacak kadar değil uyuyorum sancı girince 20 30 sn uyanıp tekrar dalıyorum falan sabah 6.30 uyandım dedim eşime kalk gidelim sancım sıklaşmıyor doktor ne yaparsa yapsın 7.40 geçe hastanedeydik nst muayene derken yatışı yapalım dediler lavman yapıldı sonra 8.30 gibi suni takıldı ama ben nasıl korkuyorum ağrılar sıklaşmaya başladı nstye yat dedi evine en dayanılmaz an o an yatarken sancı karşılamak anlatamam anneme yalvarıyorum belimi ov falan diye sağolsun belimi ovdukça Bi nebze rahatlıyorum ne zaman bitecek bu nst diye tüm ebelere soruyorum neyse sonunda bitti biraz yürü çömel kalk 1 saat sonra tekrar nst dedi ama benim dayanacak gücüm yok gibi gel Bi muayene edelim dedi çatala çıktım ebe baktı hiç kalkma dedi anında telefon elinde doktoru aradı doğum başladı diyor ama ben şok ıknma hissi falan yok sancı var fazlasıyla dayanamıyorum doktor geldi dedim sana kolay doşuracaksın falan dedi baktı muayene etti 7 cm dedi ebeye dedim işte gördünüz mü daha çok var doğuma yok dedi doktor ben ilerleyecek falan sancı anında o da parmağıyla müdahale etti doğuma hazırız dedi ama ben inanamıyorum bu kadar çabuk olamaz kesin rüya diyorum ıkın sancı geldikçe ıkın diyor nefesim yetmedi 1 2 kere başarısız oldum ama sağolsun doktorum o kadar rahatki yaparsın az kaldı bağırmak için nefes harcama ıkınmayı kesme kafasını gördüm falan derken 5. Ikınmada falan içimden kayıp çıktığını hissettim o nasıl rahatlama tarif edemem direk karnımın üzerine koydular inanamadım doğum saati 9.45 diyorlar 1 saatte herşeyin gerçekleştiğine inanamadım sonra doktor kesi bile atmadım dikiş de yok dedi herşeyin bu kadar çabuk ve mükemmel olması artık sevinçten ağlıyorum Allah razı olsun diyorum doktora 3.440 gr oğlum yanımda giydiriyorlar o anı hiçbişeye değişemem sonra beni giydirdiler kucağımda çıktık odamıza geçtik eşim geldi beni öpüyor nasıl oldu anlamadım diye hemen emzirdim inşallah hepinizin böyle çabuk ve güzel doğumlar olur şu an sütüm hemen insin diye dua ediyorum ve yeni hayata adapte olmaya çalışıyoruz rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın uzun olduysa hakkınızı helal edin ben herkesten çok faydalandım herkeste belki bişeyler alır diye ayrıntıları ile yazdım