Destkar Kız Nihal Erkek Agah.Çocuğun 7 yaşına kadar kendi adını söyleyemez diye dalga geçtiler benimle Agah için😄daha iyisini bulana kadar favori isimlerim bunlar☺️
Mom36 Bebişim bi gelsee birsürü isim buldum ona kiz erkek karşik not defterime not aldim ama 1 senedir bekliyorum hayla yok . 😏
FulyAtik Buket1990 defne dogduktan sonra karar verdigimiz bi isom Sedef yani 6 yildir sedef diyoruz degismez canim 😊 tesekkurler yinede yakin isimler yakisirmis
Buket1990 FulyAtik Merhaba sevgili hamişler ben magnezyum olarak magne b6 48 mglık günde 2 2 2 toplamda günde 6 adet içiyorum ayrıca sabah akşamda folik asit içiyorum bana ağır gelmeye başladı dozumu yüksek acaba kullanan var mı ?
FulyAtik Buket1990 sürekli ilac icmeye tesvik etmeseymis keske doktor, tek seferde icilenler daha kolay bence agır geliyorsa mutlaka dra soyle degistirsin 😊
Sweetblonde88 Buket1990 ben 2 adet magnezyum içiyorum ama 365 mg ×2 yani 730 mg yapıyor. Dolayısıyla doz fazla değil. Benim haftam ileride siz başlardasınız sanırım zaten günlük doz 300 mg üzerinde. Folik için bişey diyemiyorum 12. Haftada bırakılıyor genelde.
Nehir66 Papatyanna kızım olacak benim eşimle (MASAL) koymaya karar verdik ilk bebeğimiz ilk masalımız olacak😍❤️