36 haftalık hamileyim 1 hafta önce dondurma yedim tabi yer yemez 1 saat sonra kendini gösterdi 1 haftadır ölüyorum oksurmekten kemiklerin ağrıyor gece yatamıyorum ballı şu yapıyorum içiyorum sıcak su bana mısın demiyor nasıl geçecek bu yardımınıza ihtiyacım var 21 gün kaldi dogumuma belki daha az oksurmemin geçmesi lazım çok kötüyüm bademciklerim şişti ne yapabilirim geçmesi için
Öksürmekten içim cıktı yardim
aysenyc Canım pekmez ve karabiber karıştır iç azaltarak keser öksürüğü en doğal yöntem bu . Bide keşke yemeseydin bu aylar zaten soğuk 😑 Geçmiş olsun . 😍
Hatice_mustafa evet pişmanım ama son ay diyemi yüreğim o kadar yanıyor ki soğuk şeyler buzlu şeyler canım istiyor ay birdaha asla ama sizin tavsiyenizide şimdi yapacağım
- Haftadayız soğukta yemedim ama acayip bi öksürük var ciğerlerim acıyor sanki😷
aysenyc canım bende öksürüğü ceviz perdesi ile attım kaynar suya atıyorum 2 dk kaynatıp suyunu süzüp içiyorum Bi kaç günde kesti benimkini birde tahin üstündeki yağı iyi söylüyorlar bebeğe zararı olmaz bence onuda yapabilirsin Allah şifalık versin
aysenyc eczanelerde hünnap ın keçiboynuzu pekmezi var sabahları aç karna bi çorba kaşığı içiyorsun gerçekten beni o iyileştirdi şiddetle tavsiye ediyorum.
Ben bugün korax diye bir şurup aldım öksürüğü hemen kesti hamileler için de uygun bitkisel bi ilaç
aysenyc sıcak suya iki kaşık bal biraz limon sıkın biraz kaynarlığı gidince yavaş yavaş için her gece aynını atlattım şükür böyle böyle. Hatta gece öksürükle kalktığımda bile bunu yaptım Rabbim şifa versin