36 haftalık hamileyim 1 hafta önce dondurma yedim tabi yer yemez 1 saat sonra kendini gösterdi 1 haftadır ölüyorum oksurmekten kemiklerin ağrıyor gece yatamıyorum ballı şu yapıyorum içiyorum sıcak su bana mısın demiyor nasıl geçecek bu yardımınıza ihtiyacım var 21 gün kaldi dogumuma belki daha az oksurmemin geçmesi lazım çok kötüyüm bademciklerim şişti ne yapabilirim geçmesi için

aysenyc Canım pekmez ve karabiber karıştır iç azaltarak keser öksürüğü en doğal yöntem bu . Bide keşke yemeseydin bu aylar zaten soğuk 😑 Geçmiş olsun . 😍

aysenyc benimde doğumum bu hafta ama feci grip oldum. Çevremdeki herkeste hasta bebek ziyaretinde bebeğe geçmez inşallah. Bugün gidip serum taktırdım 2 tane öksürüğüm baya azaldı. Belki sende öyle yapabilirsin.

aysenyc gece özellikle çok olur gece yatarken ayaklarının altına viks sür üstüne poşet geçir ondan sonra çorap hiç öksürme olmuyor tabi sabah olunca mecbur çıkacak gece için çok etkili ben kendime eşime ve çocuklara öyle yapıyorum hiç öksürme olmuyor gece geçmiş olsun Allah şifa versin

ekara hasta olanlar bi zahmet benek gormeye gelmesin canm

aysenyc küçük cezvede pekmezi biraz ısıtıp içine limon ve karabiber ekle. Öksürüğe cok iyi geliyor. Özellikle yatmadan yap rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun canım 🤲

cigdemino çok teşekkür ederim hepsini deniyeceğim ya o kadar kötüyüm ki çaresiz bir şekilde

ekara çok teşekkürler yarın gideceğim bende hastaneye

ekara atesiniz cikarsa hemen doguma almalari gerekiyormus bende grip oldum doktorum oyle dedi atesin cikarsa direk geliyorsun doguma aliyorum dedi(38 haftalik olduk o sebeple olabilir) dikkatli olun

Yasmncm işte birinci derece akrabalar hep gelmede denmez ama inşallah az kalır giderler diye dualardayım😊

Hatice_mustafa evet pişmanım ama son ay diyemi yüreğim o kadar yanıyor ki soğuk şeyler buzlu şeyler canım istiyor ay birdaha asla ama sizin tavsiyenizide şimdi yapacağım

FulyAtik ateşim çıktığını nasıl anlarım terliyorum çok sicakliyorum ama aksine eşim üşüyor ateşim var ondan olabilir mi yani

FulyAtik ateşimi bugün aralarda ölçtüm boğazım biraz kızarık o ateş yapıyo galiba 37.5-38 arasındaydı hep acilde parol serum yapıldı düşürdü şuanda 37 civarında. Kontrol ederim yarında kaç olursa riskli dediler size?

1. Haftadayız soğukta yemedim ama acayip bi öksürük var ciğerlerim acıyor sanki😷

aysenyc bebeginiz olacak evde bi ates ölcer bulundurun ve olcum yapin bence 😔

aysenyc canım bende öksürüğü ceviz perdesi ile attım kaynar suya atıyorum 2 dk kaynatıp suyunu süzüp içiyorum Bi kaç günde kesti benimkini birde tahin üstündeki yağı iyi söylüyorlar bebeğe zararı olmaz bence onuda yapabilirsin Allah şifalık versin

ekara 38 yetiskin icin yüksek bi ates zaten atesin cikarsa dedi bana derece söylemedi doktorum ama 37.5 gecen ates yetiskin icin yüksektir internettende arastirin yine

aysenyc eczanelerde hünnap ın keçiboynuzu pekmezi var sabahları aç karna bi çorba kaşığı içiyorsun gerçekten beni o iyileştirdi şiddetle tavsiye ediyorum.

Ben bugün korax diye bir şurup aldım öksürüğü hemen kesti hamileler için de uygun bitkisel bi ilaç

aysenyc sıcak suya iki kaşık bal biraz limon sıkın biraz kaynarlığı gidince yavaş yavaş için her gece aynını atlattım şükür böyle böyle. Hatta gece öksürükle kalktığımda bile bunu yaptım Rabbim şifa versin