Ecemre Bizim de oğlumuz oluyor 13+5 de kesin erkek dedi değişir mi acaba? İsim olarak da Mert olacak inşallah. ama Kıvanç,Arslan,Arda,Kuzey,Yiğit bunları çok beğeniyorum😍
Ecemre Elifnurcey o zaman size kolay gelsin 😁😁😁 bu arada ilk oğlumun adı Emre ve gördüğüm tüm Emre’ler gibi isminin anlamını tam olarak taşıyor 😍🙏🏻
Ozgeurkn Elifnurcey RABBİM nasip ederse oğlumun adı Çınar Artun olacak 🤲🏻🥰 Artunun anlamı ağır başlı,onurlu,kendine güvenen demek ☺️
Sslnry77 Ozgeurkn artunu bende bi an değişk ve güzel buldum eşime söyledim o ne Yunan ismi gibi dedi 🤭 iş yerinden birine daha sordum Yunan mitolojisi gibi neymiş dedi hevesim bayağı kaçtı 😂😂 Çınarla güzel olmuş bence👍
Eceveannesi eglhnztrk cnm Ege güzel isim vala ben koyucam inss kızım var Ece ogluusmda Ege olucak... İleride kızın olursa Ece koyarsın onuda su bitti😄😄
eglhnztrk Eceveannesi ben başından beri başka isim düşünmedim zaten ama eşim işte... aslında isimlerimizin ilk harflerinin birleşimide Ege 😃😃😃 ben bunu bir doğurayım hayırlısıyla da ikinciye bakarız😂
Minik-mucizem123 Elifnurcey tüh be geç kalmışsın bacım diğerini de akraba koymuş 😂😂😂 sen bi an önce bulursun umarım 😂 göktuğ,Berkin,çağan bu isimlere de bakabilirsin 😍😍😂