Evet bende doğum hikayemi buraya yazıyorum cuma gece 2 gibi su gibi birşey geldi daha sonra ne olduğunu bilmediğimiz için birde az az sancılarım başladığı için tedbir amaçlı gidelim dedik anca hastanede yoğun şekilde sancım başladı doktor kontrol ettiğinde suyumun geldiğini söyledi 1 cm açıklık olduğunu söyleyip hemen yatış yaptılar ilerleyen saatlerde sancım çok olduğu için alttan bakıp 4 cm olduğunu söylediler ancak sancılarım dayanılacak gibi değildi saat geçtikçe sancılarım daha da artmaya başladı 4-5 cm olduğunda acıya katlanamadığım için epidural yaptırdım onun etkisi geldikçe daha çok rahatladım bu sefer sancılarım gitti kendimi mayışmış gibiydim ve o sürede güzelce uyudum ancak epiduralin dozu geçtikçe sancım daha da artmaya başladı artık dayanılmaz oldu oturamıyorum çünkü bebek alta baskı yapıyordu baktıklarında 8 cm olmuştu ancak o doğum sancısına katlanamaz oldum epidural olmak istedim yapmadılar kendimi duvardan duvara vuruyordum sezeryana alsınlar diye almadılar kesin ama yeterki doğurtun dedim çünkü o sancılara dayanamıyorsam doktorum geldiğinde doğumhaneue aldılar bebek kanala tam girmediği için yalvardım alın artık dayanamıyorum diye bende tüm gücümle ıkınmaya çalıştım ancak yapamadım sanırım doktor asistanlar ebeler hasta bakıcılar kim varsa üstten destek vermeye çalıştılar bebek çıksın diye ancak oda olmadı çok zorlu ve sancılı bir doğum oldu bebeğimi sünger vakumla almaya çalıştılar zorla öyle aldılar ve bebeğime dün öğlen saatlerinde mis kokuluma kavuştum ama o kadar bitkin bir haldeydim bu süreç biraz değil baya bir zordu benim için şuan evdeyiz ağırlarımda var ama katlanmaya çalışıyor insan benim doğum hikayem böyle arkadaşlar Sormak istediğiniz birşey varsa seve seve cevap verebilirim 🤲🏻❤️🙏🏻