Mecoglusu Merhaba kızlar bugün doktora gittim tam 17 haftalıgız 14 cm boyu 164 gr da kilosu sizce normalmi 17.haftaya göre ☺
AyeIkraDemir Mecoglusu canım bugün kontrole gittim benim hesabıma göre 15+5 doktoruma göre ise 16+3. 16cm boyu 172 gr normaldir sanırım
Zeykem Bana doktorum suana kadar hıc gramını ve boyunu soylemedı bende net sormadım acıkcası ama cınsıyet ıcın gıttıgımde soracagım merak edıyorum 🙈
GkhanEbruzbay Zeykem ultrason kağıdın da yazıyor kenarın da ama arkadaşın dediği gibi her hastane de çıkıyor mu bende bilmiyorum özele gidiyorum bende sözlü olarak da doktorum söylüyor her gidişimde
Heather Mecoglusu doktor iyi diyorsa iyidir. Her insanın boy kilosu birbirinden farklı olduğu gibi bebişlerimizde öyle. Her bebeğin çocuğun gelişimi birbirinden farklı. Doktorunuz ne diyorsa o😍
Mecoglusu Doktorun kontrolde söylemesi gerekiyor ayrıca ultrason kagıdındada yazması lazım her hastane aynımı bilmiyorum ama ben özele gidiyorum her gidisimde sözlü olarakta söylüyor ultrason kagıdındada yazıyor doktora gittiginde sor istersen
Mecoglusu Evet canım haklısın İlk gebelik olunca insan tedirgin oluyor her konuda annelik duygusu olsa gerek tesekkür ederim yorumlarınız icin 😘