Deletedmom3 Mervis87 Amerika da dogumun artik eskisi kadar artilari yok diye biliyorum Kanada bu anlamda daha iyi ama erken gitmek gerekiyor yine de yapan arkadaslar bilgi verirlerse sevinirim bende arastiriyorum
Suheyla123 Mervis87 Ben amerikada yasiyorum dogumuma 2hafta var burda olcak dogum sormak istedigin ne varsa sorabilirsin
Mervis87 Suheyla123 yaa inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız😊 ben de 1 ay içinde Amerika’da olmayı planlıyorum 19.haftamdayım alışveriş konusunda burdan mı alıp götürmeliyim ordan mı sizce
Hilallsen Ah ahh bende kanadada yapmayı planlıyordum ama şu an riskli gebeyim hiç bir yere gidemiyorum uçağı bırak araba bile yasak 😢
TwinsmomDA Mervis87 bence ordan yap eminim daha güzel şeyler vardır 😁 uygunda olabilir bende ingilteredeyim çoğu şey Türkiye’ye göre uygun ve kaliteli
Suheyla123 Mervis87kessinlikle burdan yapmalisiniz hem kalite acisindan hem cesit hemde fiyat acisindan en iyisi burdan almak tavsiye ederim.doktorlarda daha iyi daha dikkatli
EDOL Mervis87 Alacaginiz urunlerle ilgili bana kalirsa. Avrupa markalari genelde tr de daha uygun oluyor.
Mervis87 Suheyla123 2. Sormak istediğim şey hava durumu 😬 New York da olacağım Ocak sonu gibi Temmuz’a kadar. çok soğuk oluyor diye duydum neler getirmeliyim çok kalın giysiler mi 🤔
EDOL Mervis87 -25’lere kadar goruyoruz burda kis aylarinda, kesinlikle kalin esyalar getirin. Haziran ayinda bile baharlik mont giyebilirsiniz gecen sene oyle gecmisti.
Suheyla123 Mervis87 Mervis87 evet cok soguk malesef kalin giysiler getirin burasi hep yagmur ve kar yazin bile hep yagmur yagar yazin sadece 1ay hava sicaktir oda gunduzleri sicak aksamlri serin kalin seyler getirmeniz daha uygun olur
Mervis87 Suheyla123 soğuğu hiç sevmiyorum zor bi dönem beni bekliyor anlaşılan 🤦🏻♀️ Neresindesiniz siz
Mervis87 EDOL dilim de iyi değil bu yüzden de çekiniyorum 6 ay gibi bi süre kalacağım Amerika’da çok sıkıntı yaşar mıyım tavsiye edeceğiniz bişiler var mı