Meeerveunal Kader12 bende magnesium diasporal saşe kullanıyordum 7. Aydan sonra bacak kramplarımdan dolayı doktorum osteacare e geçirdi kalsiyum magnezyum karışık. Maalesef hepsi çok pahalı mecbur olunca kullanmaya üretici uçuruyo fiyatları
MelekEzgi Kader12 magnimore plus kullanıyorum bende. Maalesef o da pahalı bir takviye. Ucuz takviye görmedim zaten hamileliğimde hepsinin ücreti uçuk. 😞
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Kader12 Magnesium Diasporal kullanıyorum hepsi çok pahalı vitaminlerin🤦🏻♀️
Smsmsm Kader12 doktorum kabızlığa mi yatkın vücudun ishale mi dedi kabızlık dedim. Magvital verdi. Onu kullanınca kabızlık sorunum da ortadan kalktı çok rahat geçiriyorum çok şükür
Merveaygun Bana doktorum magnezyum önermedi onun yerine günde 1 tane maden suyu iç dedi . Hergün bir adet içmeye calisiyorum kasılmaların falan olmuyor çok şükür ..
glnihal songulce heh ben de ne zaman tanıdık bi ilaç adı görücem diyordum😂 ben de efermag kullanıyorum 🤦♀️😍😄
Aysun1274 Bende magvital kullanıyorum artı muz tüketin bolca iyi geliyor benimde ellerim çok uyuşuyor sizde öyle olan varmı ellerimi sabah açamıyorum tutamıyorum ağır birsey
songulce Aysun1274 ben muzu da her gün tüketiyorum maden suyu da her gün içiyorum magnezyumu da unutmuyorum hiç ama o el bileği ve parmak ağrılarından kurtulamadım