Yenianneadayi2208 Azizim Erkek.Çevrem hep erkek bebek bekleyen hamişlerle dolu ve buna bende dahilim 😂
Dilanburak Yenianneadayi2208 artık sormadan erkek değil mi diyorum evet nerden biliyorsun diyorlar 😁🤷🏼♀️
Azizim Yenianneadayi2208 Kizlari cok sevdigim icin kiz evladim olsun istiyorum ama tabiki en başta sağlikli ve hayirlisii olmasii 🤗
Dilanburak Azizim erkek çünki kime sorarsam erkek benim de erkek komşular arkadaşlar fulll erkek 🤷🏼♀️😛😳
Asmen Azizim Hayirlisi insallah ben de kizim olsun istiyordum tabi artik alistim oğlumun olacagi gercegine😊😃 Cinsiyeti belli olmadi mi senin.?
Yenianneadayi2208 Azizim bende kız hastasıyım.Hep kızım olsun istemişimdir ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erkek hissettim nitekimde oğlum olacak.Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun yeter , artık cinsiyeti düşüneceğim en son şey ☺️
Ayse-gul Feslegenyavrusu kız benim teyzeme 9 ay erkek dedi doğurdu kız oldu 😂 senn sonucunu bende merak ettim smdi 😂😂
Rojdaaaaa Feslegenyavrusu bana da karnın erkek karnı gibi diyorlar ama kız 😊 karın şeklinin yapıyla falan alakası varmış deteylı ultrason da ne dediler size
Azizim Rojdaaaaa Valla birsey demediler ama haftaya kan testinde bebeğin cinsiyeti inşllh kesin olarak belli olcak sabirsizlikla o gunu bkliyorum haber ederimm inşallahhh sonucu🥰
Feslegenyavrusu Rojdaaaaa ilk bi doktor erkek dedi aa dedik şaşırdık sonra yok kızmış dedi 😂 oda şaşırttı bizi :)
Brfnyldrm Tabikide hepsi erkek olucak diye bi sene yok yada kız erkekte oluyo kızda oluyo ama bana göre çoğunluk sanki erkek