Pdrcianne Anneler sizce hangi marka daha iyi. Özellik bakımından kararsız kaldım kraftın özellikleri cok güzel tek kötü yanı oturma ünitesiyle ayrı ayrı kapanıyor. Casual oturma ünitesiyle birlikte kapanıyor kullanan varsa fikir verebilir mi?
Efuchama Pdrcianne biz twist aldık efsane bişi görünürde bakalım bebişimiz sevecek mi kapanışı biraz büyük gibi ama olsun arka koltuk boşluğuna sığarsa arabada harika olacak sığmazsa bagaj doluyor biraz
Selvaelyenn Pdrcianne casual cadillac air aldıkk kullanmadık daha ama kullananlardan çok fazla memnuniyet duydumm. Bzde çok beğendk
Pdrcianne Cokokuyan_dorukusunannesi48 cok beğendim bende alırken önerdiler mi size pek yorum bulamadım
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Pdrcianne Bir arkadaşımız çok uzun süre kullandı ve memnundu.Bir arkadaşımızda yenidoğan kızı için aldı.Bana hafif geldi,kullanışlı ve puseti diğer tüm markalardan iyi.Bel desteği var.Sürmesi kolay.Oyüzden biz Krafttan vazgeçip Casual’ı aldık.
Pdrcianne Cokokuyan_dorukusunannesi48 puseti banada diğerlerinden daha geniş ve daha hafif geldi kraftında görünüş güzel ama hafiflik birlkte kapanması daha önemli tabi
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Pdrcianne Birde Casual pusetin arkasında bel desteği var Kraftta onu göremedim