Benimde sizin gibi geçen aylarım olduuu.. Ama dediginiz gibi neleri denemedim yok belinin altina yastik koy yok hemen dus alma yok agir bir sey kaldirma uzanma ws ws. Olmayinca olmuyoorr.. Ben ayri husrana ugruyordum eşim belli etmese ayri husrana ugruyordu.. Sonra 1 ay hic bir seye dikkat etmedim ve onemsemedim sırf cocuk olsun diye de beraber olmadık.. Çıktık gezdik kafamizi rahatlattik ne belimin altina yastik koydum ne dikkat ettim direk kalkip duşa girdim.. Hic ihtimal vermedim cunku olacagina regl donemime 2 3 gun kala hafif hafif karın agrilarim basladii umursamiyordum ama o ay hazirlamistim kendimi bu ay olmayacagi belliydi 1 ayı daha cöpe atarim dedim 1 gun oldu 2 gun oldu 3 gun oldu yokk regl ile ilgili hic bir belirti yok sadece hafif hafif bir agrii.. Test almistim kac ay onceee kesin bu ay olur dedigim zamanlarda,testi bir yaptim kii evet bu sefer olmus Rabbim nasip etmis. Diyeceğim şu sen kafana taksanda ustune dussen de olmayacaksa ne yazik ki olmuyor.. Ne zaman aman biraktim Rabbime verecek olan o dedigin vakit nasip ediyor mevlam.. Şuan 17+5'iz.. Günler tıkır tıkır ilerliyoor.. Rabbim mucizeyi ummadiğin anda verir unutma.. Uzun oldu biraz hakkini helal et. 🌸 Biz kadınlar biraz boyleyiz.. Kafaya takınca olacagi varsa da olmuyoor.. InsALLAH tez zamanda nasip eder mevlam..