Angello 18 haftalik gebeyim bebegimi hissedemiyorum bu normal mi acaba bu haftalarda endiseleniyorum korkuyorum ilk gebeligim 😞
gzmuygn Angello Karnında böyle pıt diye bir şey patlaması gibi bir şey hissedersen o gaz değil bebiş hareketi yemekten sonra soluna yat belkide hissettin anlamadın bndeöyle sandım hareketmiş meğer.Sen hareketliysen o sallanıyor ninni gbi geliyor uyuyor bundandır sen yattığında veya geceleri hareketlenmesi .Böyle pıt diye içinde bir şey patlıyor gbi oluyor dikkat et 😃
EbSa İlk gebeliklerde hissedilmesi biraz daha geç sürüyormuş canım 20 ve 21. Haftayı bulabilirmiş bende heyecanla bekliyorum 🤗
Mrwmrw Bende 13 haftalık oldum,acayip rahat hissediyorum artık kendimi,aşırı yorgunluk uyku hali gitti bende zaman zaman endişeye kapılıyorum.allaha emanetler,allahım hayırlı sağlıklı kucağımiza almayı nasip etsin
Birminikprenss Ben de aynı durumdayım ikinci gebeliğim oglum olacak ve hissedemiyorum 19+2 şu an kızım bu hafralarda cok belirgindi ben de çok endişeleniyorum
Mlsblnsy Bende 17denberi hissediyorum 19 olduk gittikçe daha netleşmeye ve daha sık tekmelemeye başlıyor 😊
setenay-92 Angello bende iki gündür hissetmiyordum bugün gittim doktora kalp atısı var mı diye çok şükür sağlıklıydı. Hissetmeyedebilirsin bu haftalarda sıkıntı yapma dedı doktor
Kbraltn Angello bende 17. Haftamın içindeyim bende hissedemiyorum kşme sorsam erken daha diyorlar. Bekleyelim canım