3melekannesi 12+2 haftalık hamileyim az önce ıslaklık hissedince lavaboya gittim kahverengi akıntı ama lavaboya gittiğimde su gibi gelmeye devam etti baya da geldi kadın doğum acil bölümüne gitsem usgden bakarlarmı
Sevde123 Hiç vakit kaybetmeden mutlaka gidin acile bakarlar hatta kanamam var derseniz sıra varsa bile öne alirlar
3melekannesi Şimdi çıktım acilden alttan bakmak istedi bnde dedim karından bakın 2 hafta önce alttan bakıldığında baya kanamam olmuştu dedim kabul etmediler 2 türlü bakmamız gerekiyo dedi kabul etmedim çıktım 😞
Gozde 3melekannesi alttan muayenenin bir zararı olmaz ki. Kanamanın nerden kaynaklandığını en iyi vajinal muayene ile görebilir. Belki çok ciddi birşey değil küçük bir enfeksiyon yada rahim ağzı yarası belki de keseden kaynaklı kanama hatta ciddi düşük tehdidi olabilir. Vakit kaybetmeden güvendiğiniz bir doktora muayene olmanız gerekiyor çok geçmiş olsun
3melekannesi Gozde bnm alttan muayeneden çekincem yok 2 hafta önce dr. Alttan baktığında baya kanama oldu aynı şey olmasın die istemedim ben
3melekannesi 3melekannesi ordan çıkıp özel hastaneye. Gittim kadın doğuma usgden baktı karnımdan kese altında kanama alanı varmış progestan verdi kullancam bebişim çok şükür iyiydi 😌😌
Prenslerimmm 3melekannesi ben de aynı durumu yaşadım. Canim çok aşırı kanamam olmuştu benim çocuk düştü sandım rabbim korudu hastanede yattım serum iğne filan yaklaşık 3 aydır Progestan kullanıyorum 1 ay da iğne kullandım
Semakacan Bende ayni durumu yaşadım canım akşam olduğu için devlete acilden gittim alttan bakmak istedi batırmadım sabah hemen özel hastaneye gittim farklı bi sorun cıktı doktor iyiki alttan batırmamışsın sakın baktirma dedi