MercimekVeaAnnesi 14 haftalk oldm fakat hala kokular cok yogun geliyor ozellikle sigara parfum oda kokusu mobilya kokusu sanki dogumdan sonra bile hic gecmeyecek gibi tiksinme ve bulanti yapiyor
sukranaslier MercimekVeaAnnesi 4. Ayımdan sonra geçti ama hala parfüm kokusundan rahatsız oluyorum o da normal insanlar yıkanıyor resmen parfümle
damlanne MercimekVeaAnnesi aynı haftadayız aynı durumdayız normalde sigara kullanan bi insandım şuan içmiyorum bıraktım eşim içince çok rahatsız oluyorum ve yemek kokusu bana buram buram geliyor😅
Mlsldy Haftadan sonra geçmişti ama hala bazen yiyeceklerin kokusu rahatsız edebiliyor hala 27. Haftadayım
Kbracnkymz MercimekVeaAnnesi ben de öyleydim canım yolda yürürken insanları boğasım gelirdi herkes parfüm sıkmış iğrençler derdim😀 sabret 17. Haftadan sonra azaldı 18. Hafta gibi de geçti benim
Esrakif MercimekVeaAnnesi mide bulantıları olan biriyim kokular öldürüyor beni her türlü koku halam geçmedi. Allah yardımcımız olsun ama inşallah geçecek. Diğer ikisinde de böyle oldum ben. Ama bazı kokular damga vuruyor her aldığında kokuyu hamilelik geliyor insanın aklına. Cennet annelerin ayakları altında ( ne kadın ben çocuk ne baba vs. ) o yüzden mükafatımız da büyük olur inşallah. Sağlıklı olsunlar daha ne isteriz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar.
2kizanasi 15-16 inci haftalarda geçti benim, yoksa ne yemek yapabildim ne parfüm kullanabildim. Sigaraya hala dayanamıyorum, o hep vardı ama.
NisaMomy MercimekVeaAnnesi bende 15 oldum canım mide bulantım var fakat kokuları eskisi kadar ağır hissetmıyorum😊
Fatos1995 MercimekVeaAnnesi 27 haftalık oldum hala koku hassasiyetim var allahım yumurta yiyemiyorum tavuk çiğ kokuyor hep maf oldum resmen
Emk5341 MercimekVeaAnnesi 14 haftalığım. Ne çamaşırı asabiliyorum ne asılanı toplayabiliyorum ne de makineye koyabiliyorum. Evimden soğudum. Buzdolabını açamıyorum. İnşallah bir an önce geçer bu hassasiyetler.
Selinnnce MercimekVeaAnnesi benimde oyleydi azalmisti ama 3 bucuk aydan sonra. Tamamiyle dogum sonrasi gecti. Hala aklima geliyor arada o kokular ne berbatti ya
duygusm MercimekVeaAnnesi Benim 20. haftaya doğru azaldı tiksinme ve bulantılarım. 8. haftadan o zamana kadar baya çektim. İnsanlar bile kokuyor, yemek kokusu, yağ kokusu, parfüm kokusu mahvediyor insanı ama geçiyor.
Fatmanur_yakup17 MercimekVeaAnnesi canım ben 28 hala bende devam ediyor kokuyu derinden alıyorum resmen
Yvznannesi MercimekVeaAnnesi ayyy ne çektim yaa😢 asansöre binemezdim kokuyor diye mutfağa giremezdim. 5 aydan sonra geçti çok şükür