Tugbamm Hanımlar bi sorum olcak size 31 haftalik geneyim ve türk kahvesi yiyorum kaşık kaşık acayip canım istiyo bağımlı oldu resmen sizce sakıncalı mi bebek için 🤔🤔
30ekim19 Tugbamm evet canım özellikle çay ve kahve kullanımına dikkat et kansızlık ve kafein bebeğine iyi gelmez meyveye yönel
Mervezumra Tugbamm Allahim kendim gibi birini buldum🙄 20 haftalik hamileyim bende yiyorum turk kahvesi 😁
Gizemabc Tugbamm gebelikte çay kahve tüketiminin belirli sınırların üstüne çıkması bebek için sağlıklı değil maalesef. Kendinize engel olmaya çalışın
Badevehande Kafein bebeğin kilo alımını engelliyor canım sakıncalı yani yeme bence tam kilo aldığı döneme gelmişsin hemde
seydAsya35 Bencede pek sağlıklı değil. Turk kahvesını bile gunde 1 kere verıyor doktor, kaşık kaşık yemek yanlıs olabılır :(
Tugbamm 30ekim19 çay hiç tüketmiyorum sevmiyorum çünkü meyveyi yiyorum aksatmıyorum onu düzenli şekilde yiyorum süt ve süt ürünlerinide yiyorum ama kahve yemeden de duramıyorum 😕😕
Yusufpoyraz O demir eksikliğinden oluyor sanırım ben de önceden hiç içmeyen insandım sonra o kahve kokusu o kadar güzel geldi ki bana türk kahvesini yapıp süzüp telvesini yiyordum sadece😂 şuan çok canım istiyor ama yapmamaya çalışıyorum
Tugbamm Önceden günde bi fincan türk kahvesi içiyodum sütle yapıyodum ama şimdi bir haftadan beri içmeyi bıraktım yiyorum
duyguyilmaz Benim doktorum gunde iki kereyi gecme dedi kahve icin. 1 kasikla yapiliyo kahvede. Sen kasik kasik yiyorum diyosun. Kafein sonucta😕
Tugbamm sukranaslier o zaman hemen bırakmam lazım zaten doktor bunyen zayıf risklisin dedi simdi cok korktum vala
Hayal14 Kendimi gördüm resmen 37+5 haftalığım nerden baksan bir iki aydır kahve aşeriyorum kokusu beni benden alıyor fincandanki telveye hele içim gidiyor kaşık kaşık yiyorum 😂 bak yine canım istedi
Kumru82 Tugbamm canım olsa zararı bana olurdu telvesini ve canım istedikce çay kaşığıyla yiyordum gün içinde engel olamıyordum 36 haftada doğırdum yüksek tansiyondan bebeğim gayet sağlıklı kilosuda haftasından daha iyiydi gelişimi hep bi hafta öndeydi yani kahve bişeyi etkilemiyor korkma aşermek gibi bişey