Kubragkhan41 Kızlar merhabaaa 37+3 üz. Ama bebeğim bi kaç gündür çok nadir hareket ediyor .Sürekli karınımın içinde acı hissediyorum bu normal mi bilen varmı ??
Glybskl Kubragkhan41 bugün bizde 37+3üz canım benim de bebeğim aşırı uyuyor bu aralar bende bekleyeyim bakalım ciğer gelişimi falan da tamamlandı diyorlar ya yeri kalmadı yazık yada Doğuma mı hazırlanıyor çözemedim. Bu arada kanala doğru indi bebeğim 5 parmak aşşağıya indi karnım senin bebiş de Doğum pozisyonunda mı ? O da etkileyebilir belki de kasılma ve ağrı bende de oluyor çok
Kubragkhan41 Glybskl evet canım benim de indi aşağıya üst taraf ta boşluk oldu ama sanki bebeğim zorlanıyor gibi hissediyorum hiç hareket Yok çok nadir ve yavaş tedirgin oldum
Swminc Glybskl heyyy hadi bakalim heyecanlandimmmmmm ama daha sabah konustukkkkkkk guzel haberler ver bizeee Allah yardimcin olsun insallahhh🙏🙏💓💓
Swminc Glybskl Glybskl ay cok sukurr 🙏🥰🙏🥰🙏 darisi basimiza insaallah 🙏kendini toparlayinca guzel bi dogum hikayesi bekliyoruz senden canim 🙌 bebisini bizim icin de kokla 😌😌
Kubragkhan41 Ayı hayırlı olsun ☺️☺️☺️ İki gün önce konuştuk bebeğini kucağına almışsın bile maşallah.benim bugun doktor kontrolüm vardı haftaya Çarşamba sezeryanla gelicek dünyaya bebeğim 🙏🏿 Dua edin kızlar