Melek_33 Skn23 Bnde hala sancı falan hissetmedim doktorum 41. Hafta ya kadar gelmezse suni sancıyla dogum gerçekleştircez dedi şuanda normal olucak gibi bide
Skn23 Melek_33 41 i beklersem ve hala açılmam sancım olmazsa suni kabul etmeyecem direk sezeryan olucam diye düşünüyorum şuanlık. Hem suni çekip hem sezeryana girmek zorunda kalmıyım
FulyAtik duyguyilmaz benimki 32.haftadan beri gelmeye niyetli erken dogum riskim vardi 2 hafta once drum 10 gune dogar gibi dedi hala tık yok 😂😂😂
Ozlem35 Bir doğursak artık 😑 Çok istiyorum yaaaa şöyle kucagima alıp içime soka soka sevmeyi 🤗 38+3 her an gelebilir dedi doktor ama, yalancı ağrılar var hep
Haticebirece Ozlem35 yalancı ağrılar nasıl oluyor acaba bide kanalda mıymış bende yarın 38 hafta tam olucam da
Ozlem35 Haticebirece Belimden ağrı giriyor mesala sonra kasımlarıma giriyor ama ayağa kalkıyorum geziyorum geçiyor.... Kanalda mi diye sordum hatta yok dedi ama bebeğin kafası tam rahimin orda yani...Daha nereye girecek merak.ediyorum bende 😂
Evinanne Melek_33 yarın 38 oluyoruz salı günü doktor kontrolüm var bakalım ne dicek ama bende hiç bi belirti yok🤦♀️ Halbuki hep 38-39 da doğurmak istemiştim 🙄
Yvznannesi Yenidilek aynen.. 39 +1 olduk yalancı sancılar haricinde bişey yok. Gerçekten çok yorucuymus 😕
duyguyilmaz FulyAtik benim de 26dan beri kasilmalarim vardi. Bide kiz bebek erken gelir diyodu herkes😬 bi tarafim hemen dogsun diyo bi tarafim tirsti az dinleneyim diyo😂
Haticebirece Yarın 38 oluyoruz bizde inşallah arabasına adet ağrısı gibi bir ağrı var onun haricinde belirti yok