Deletedmom317 Merhaba bana bebek mağzası önerebilir misiniz? Bi e bebek bulabildik avm de? Güzel kaliteli Hastane çıkışı falan nerden alabilirim? İstanbuldan geldik pek bilmiyoruz buraları
ozgnur Deletedmom317 çarşıda bakırcılar çarşının sonunda sokak var tam isim olarak bilmiyorum ama dikiş evi var kızılayda onun arka sokağı oluyor bir çok bebek mağazası var ve kaliteli ürünler
2kezanne Deletedmom317 yesilyaylada gençosmanin üst tarafinda civil mağazalar var en uygun her cepe hitap eden oralar çarşıdada kızılay hastanesinin sag araliktan iceri girince bebek magazalari var ufak Dukkanlar indirimli urunleri sepete asiyorlar ordan bakabilirsin indirimleri mutlaka oluyor orada
Handan88 Deletedmom317 merhaba suryapı avm de en üst katta herşey doğal pamuklu olan bir kaç bebek mağazası var kitikate tavsiye ederim çok güzel ürünler var
Deletedmom317 Dmlakkayaa evet osmangazideymiş galiba. Baska varmı acaba büyük kaliteli ürğnler satan bi mağza?
Dmlakkayaa Deletedmom317 daha büyük bi yer bilmiyorum maalesef biz de hep e bebek ve civilden alışveriş yaptık . Çarşıda da bebek mağazaları var bebeler sarayı bebeto falan.
Funda16 Deletedmom317 canım kapalıçarşıda bebeler Sarayı var bol çeşit var ben orda kitikate mağazasından aldım hastane çıkışını ☺️
berf_16 Standart bebek mağazaları dışımda kapalı çarşıya bakabilirsiniz orda da tarhan bebe aybebek gibi mağzalar var 👌🏻
Emine5016 Deletedmom317 Bakırcılar Çarşısında Bir kaç tane Çok Güzel ve Kaliteli Mağazalar Var Canım. Bebeler Sarayı falan Oralara bakabilirsin.