Marinedeniz Duamucizem bende de bazen kalcama popoma dha dorusu🙄Acayip bir agri saplaniyor zor yuruyorum onun haricinde ben de kndimi halen hamile gbi hissetmiorm
Duamucizem Marinedeniz sağlıkla haftalarımız geçsin bebeklerimizi hissedelim sağlıkla ilerleyip kavuşalim ıns rabbim korusun hepimizi hepsini 🤗🤗
Kubraonenn Marinedeniz kalçama derken kuyruk sokumu tarafı mı acaba çünkü bende de öyle bi anda saplanıypr ağrı tam kuyruk sokumu tarafına
Ozgesn Selinglr iyiyim ❤️ Nefes alırken zorlanıyorum ara sıra 🤦♀️ Onun dışında bisey yok çok şükür sizler nasılsınız göbekler çıktı mı bende hafif çıktı sanki 🥰 17+6 oğlum olacak 🙏🥰❤️
43_43 @Minik-#6 Selinglr merhabalar benimde kızım olucak 🥰😍🙏🏻Sağlıkla rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin bende 17+6 hala ilk gebeliğim hala hissetmiyorum kızımı ya da bagırsak hareketi ile karıştırıyorum gibi de
Flybatuoguz84 Selinglr slm 19+0 bugun hala hissetmedim kizim olacak kasik ve bel ağrıların oluyor diger hersey cok guzel geciyor
Ruhsuz 20.haftama giriyorum salı günü nasipse 🤗 Biraz fazla yürüsem vajinamda ağrı oluyor salı günü detaylı var Kızım olacak 🤩 Piraye adı da 😍😍😍❤️
Marinedeniz Kubraonenn benim direk sag ya da sol popo kemigine agri saplaniyor elimde tepsi varsa dusurcek gbi oluyorum genelde sag tarafa oluyor ama :(
Ezgi05 19+2 hala hissedemedim hareketlerini içerden bişey derimi çekiyor gibi oluyor bazen ona bebek hareketi diyorlar ama gaz sıkıntım olduğu için emin olamıyorum😄 bu arada ben midemdeki kramptan dolayı kusmam olduğunu söylemiştim doktora magnezyumum düşük olduğunu söyledi belki sizin kramplarda ondandır magnezyum eksikliği kramplardan dolayı erken doğumuda tetikliyormuş bir doktorunuza danışın bence
ddenizc Arkadaşlar benim de kız, ben ufaktan hareketleri hissetmeye başladım (18+4) şükürler olsun. inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar, birbirimize dua edelim