Gulbgn 35 haftalığım doğum dan önce önlem almak gerekli mi ne yapmamız lazım dogal olarak krem Dışında önericeğiniz var mı
Nurdlmc Gulbgn canım beyaz tenliysen malesef oluyor. Denemediğim krem yağ kapak bişey kalmadı ama oldu 😐 tek tavsiyem hava aldıracak şekilde kalkan al yara olsa da onlar hava aldırıp kısa sürede iyileştiriyor. Başka hiçbirşey bana yaramadı tabi deneyebilirsin
Kayraymina Gulbgn gebe okulunda ebe bana zeytinyağı hergun kullanırsanız yara olmaz demişti bende hergun sürüyorum bakalım nasıl olacak
Htcglgnaksy Gulbgn bu haftalarda kullanmaya başlamak için gümüş kapak aldım canım ben daha kullanmadım tabi ama çok faydası var diyorlar
Tazehamis Bir hafta oldu doğum yapali meme catlaginin en iyi ilacı kendi sütün her emzirmeden önce sürüldüğünde hic birsy olmuyor
Prenslerim En güzel yöntem bebeği emzirmeden önce sütünü biraz sıkıp onla meme başını ıslatmak hiç yara olmuyor şu an üçüncüyü emziriyorum doktor krem verdi hiç sürmedim en azından temiz kremi yıkamak gerekiyor her seferinde
Lalemm86 Gulbgn evicap e vitamini kapsül kullan süper ben emziriyorum ondan kullanıyorum hemen geçiriyor çok etkili
2705merve Lalemm86 evivapı duymuştum hasssasiyet olunca mı kullandınız sürekli mi krem yerine evivap kapsül mü alsam acaba
07052019 Gulbgn tahinin üzerine çıkan yağı sürüyorum ebe önerdi. Gebeliğin başından beri paramparça olan göğüs yaralarım geçti. Kesinlikle tavsiye ederim