arslanmerve57 Damla123- devlette çok zor . çevremde 19 haftalık giden var bilmiyoruz cinsiyetini anlayamıyoruz diyorlarmış 🙈
busraburcak Ouzdyg salı günü gidicez tarama testi için canım o gün öğreniriz inşallah bende buralarda bekliyim bakıyım 12+6’da öğrenir miyiz 😂🥰
busraburcak Elifdmrylmz ikili tarama testinde ultrasonda başka birşeye bakılıyor mu ki bende sadece burun kemiği ve ense kalınlığına bakılıyor diye duymuştum bide kan var tabi
Elifdmrylmz busraburcak hayir dediginiz gibi burun kemigine ve ense kalınlığına bakılıyor bide anneden kan alınıp sanırım ankaraya yollaniyor 15 gunde sonuç çıkıyor ondada
Elifdmrylmz busraburcak birde doktor görürse cinsiyet tahmininde bulunuyor bebegin genel durumuna bakıyor
sedaaammc Ouzdyg 11+5 de tarama testi yaptırdım doktor o gün cinsiyet için kesin birşey demedi kız gibi sanki dedi şuan 13+4 olduk iki gün önce cinsiyet için gittim ama göstermedi doktorum yarım saate yakın uğraştı bir türlü açmadı bacak arasını ☺️
Eminemustafa Ben her ikili ve üçlü testlerde yaptırdım allaha şükür temiz çıktı cinsiyetini 22 haftalık ken öğrendim ve şuan 29 haftalık olduk çok şükür
seydAsya35 Haftada ıkılı tarama yapıyor, onun sonucunu söylerken cinsiyetinide söylemişti benım doktorum
Esryk Ouzdyg ilk bebeğimde de bu haftada öğrenmiştim ama doktorum gerçekten çok tecrübeli ve cihazıda çok iyi yanıldığını henüz hiç duymadım zaten şuan 18 haftalık cinsiyet değişmedi. Ama genelde 14 içinde gidince öğreniyorlar
Hduygu Esryk minnakfasulyecim bende ocağın 3 ünde kontrole gidicem galiba bu ocak 3 te bişey var herkes o tarihte kontrole gidiyo :)) ikili tarama yaptırmayı bende düşünmüyorum. Şuan 12+6 haftamdayım ocak 3 ünde inşallah cinsiyeti öğrenebilirim