A_S_K Mryslny bir şey soracağım. 2. Sezeryan daha zor deniyor nasıl geçti acaba 3. Korkmuyor musunuz? Kaça kadar normal karşılanıyor özeller almıyormuş riskli diye soğrumu acaba?
Ozlembjk Mryslny nasipse 3.4 haftaya bende 3. Sezeryanimi olacağım öncekiler spinal oldu bunuda öyle istiyorum genel anestezi uyanmasi acili ve agrili oluyor ayrica spinalde uyanik olduğunuz için bebeginizin doğduğunu görüyorsunuz ilk ağlayışını duyuyorsunuz mükemmel bi duygu
Mryslny A_S_K 1 tıl fazla acı vardı 2 günde toparladım yine ilki gibi aöa 2.cide daha gergin di karnım.. 2 kızımın arası 2 buçuktu.. Bu sefer 5yıl geçti 🆕 hamileyim doğuma kft 6 yıl olucak 🤲 inşallah 😌 hafif geçer
[silindi] Mryslny yani sezeryanınızın üzerinden 5-6 yıl geçmiş olacak, normal doğum neden düşünmediniz acaba, bende ilkim sezeryandı bunda normal istiyorum ondan sordum
Mryslny [silindi] 2 kese kesildi normal çok zor bu sefer sezeryan dikişlerime zarar verebilir m.. Normal de ani hareket vs batma gibi acısı devamı etmekte
[silindi] Mryslny canım ben baya araştırdım, 3kez sezeryan yapmış anneleri bile normal doğuruyorlar, özele gidiyorsan düşün derim, ama devletse yapmıyorlar zaten
Dua38 Mryslny 2.de ağrım çoktu ve 1.ye göre daha geç iyileştim enfeksiyonum falan çok yüksekti onların da etkisinin olduğunu düşünüyorum spinal yada epidural tercih etmem canlı canlı kesildiğimi bilmek de ne biliym korkutyo beni ☺
Mryslny Dua38 aynen bende 3ç genel olucam yine vazgeçtim belden.. Zaten panik ayağım iğnr vurukurken bile gözlerimi kapatıyorum
Dua38 Mryslny Genel iyi yaa hele ki korkanlar için 😢 yani belden aşagının uyuşması kötü bi his bence yaa acı duymasakda yapilan islemden haberdar olacaz o sebepten ben yapamam