Aysegul33 Bende yaklasik 2 yillik evliyim yapiyorm vala yaninda herseyialistm artik mecbur napim 😊 bugun alt karinda agrim var biraz neden anlamadm 😐 baskaa bulantilarim azaldii gobegimde belli olmaya basladi farkedebiliyorm artik 😍
Aysegul33 Emrem2320 benim bugun 17+1 dogum tarihi mayisin 20 si gibi gozukuyor cindiyette 14 de belli oldu erkek 😊
Emrem2320 Aysegul33 12 haftalıklarda Mayıs diyor doguma hata 10 haftalıklarda anlamdım bizmi Mayıs onlarmı 😂
Aysegul33 Civcivim_34 ic karni buyuk olanlarkn daha gec belli oluyomus felan diyorlar zayifmisin baya
Tgb2310 Civcivim_34 cnm bende de gebeliğin başında acayip oluyordu ve yapmazsam karın ağrısı olarak dönüyordu birbirimizn yanında asla gaz yapma gb bir durum yoktu ama dayanamadm ddm eşime atış serbes olabilir dayanamıyorm. Oda tabi ddi o gündür rahatım tabi bu durum gayet seviyeli gidiyor abartma yok. Tavsiye ederim içşnde tutma çünkü gaz problemi arkasından kabızlık mahvoluyor insan.
Duamucizem Civcivim_34 normal mi bu durum acaba insan ağrısı olsa bise oldu zannediyor olmasa bise oldu zannediyor biran önce hareket lerini hissetsek bazen hamile değil gbiyim kendimi dinlemek istemiyorum ama olmuyor
Aysegul33 Duamucizem bende hergun sabah aksam elimle dokunup hareket olacakmi diye bekliyorm yok hic belirti yok 😊
Emrem2320 Duamucizem ya bu kadar evham iyi değil bayanlar ben hiç takmıyorum bişi olucaksa önüne gecemeyiz rahat olun biraZ
Duamucizem Aysegul33 bende inan elim.karnimda bi hareket bekliyorum yok bazen kasılmam oluyor topallıyor bi yere
Aysegul33 Civcivim_34 ayni kilolarimizz ben suan 61 oldum ama 56 ydim normalde tedavi gorunce baya kilo aldm
Duamucizem Emrem2320 haklisin cmm rabbime emanetler tadını çıkarmak gerek rabbimsagkika aldırsın kucağımiza ins