MuratSevcanKoyutrk İyi aksamlar kizlar benimle ayni durumda olan varmidr . Sat gore 30+4 fakat usgye gorede 29+4 🙈 bu ara nasil kapatilir 😍
Damla________ MuratSevcanKoyutrk bana da bi doktor 2 hafta öndesin dedi ama 3 haftaya kadar olabilirmiş öyle şeyler o son zamana kadar oynayabilirde duzelebilirde çok bi önemi yok
sburc36 Damla________ benimde iki hafta öndesin dedi Sat e göre 30 Dr a göre 32 haftalığım bakalım ne olcak beklemedeyizzz☺☺
MuratSevcanKoyutrk Benim dogumum sezeryan olcak kafama takilan hangisine bakilipta dogum tarihi verilcek 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
LittleMan MuratSevcanKoyutrk ultrason tarihine göre ayarlanıyor Doğum sezaryan vs. Önemli olan bebek gelişimidir . Tarihler değişebiliyor çok takılmayın. Benimde normalde sat a göre 19 hafta ultrasona göre 20 haftamın içindeyim . Bide bebeklerimin arasında da iki üç gün fark var karışık yani 😂 çok şükür gelişimleri önde sağlıklılar 🙏🏼
Nisasahra Bende anladim bu isi bende 13 hafta doktorda 12hafta gozukuyir gec dollenmeye bagli dedi bakalim saglikla gelsinde hayirlisi
Elisam 2 haftaya kadar geri veya ileriden gelmesi normaldir. Son adet tarihine uymaz genellikle. Dogum tarihi icin ultrasondaki tarih baz alinir.