MuallimeGK Arven1 Onu aramak lazım bence ben de dışarıdan fotoğrafçı kabul ediyorlar mi onu soracağım
Haticemre21 MuallimeGK etmiyorlar malesef 2 fotografcisi varms disardan almiyorlarmis ama gecen birini gordm fotografci gelms disardan ama sadece doguma almamslar odada falan çekmiş
Haticemre21 Ayse_58 normal 2250 sezeryan 3 bin dediler bana da epidural oldgu icin mi fiyat 4500 odediniz acaba 🤔
Haticemre21 AylinKadir bende muhasebeden kagit almstm 2250 normal 3 bin sezeryan sgk lı icin tabi umarm yeni yılda birden artmaz fiyatlar 🤔
Haticemre21 MuallimeGK etmiyorlar mış bi arkadasm orada anlasmali makyöz de o bana öyle söyledi tabi gidip kendm konusmadm bizzat ama 2 anlasmalı fotografcisi var onlari seçiyorsunuz diye blyorm. Yine detaylı bilgi alın tabi
Ezzg AylinKadir doktorunuzdan memnunmusunuz acaba ben de hala istediğim gibi bi doktor bulamadım birde istepan suna iyi diye duymuştum orda kafam çok karışık bu konuda 🙇🏻♀️
Angelllll Ezzg ben İstepan beye gidiyorum gayet ilgili sevecen bir doktor tavsiye üzerine gittim ve memnun kaldım :)
Angelllll Ayse_58 canım doktorlar fiyata karışmıyor onu muhasebeden öğreniyorsun zaten eline kağıt tutuşturup yolluyorlar fiyatlar yazıyor 🤗