MuallimeGK Avrasya hospitalda yeni doğum odaları yapılacakmış diye duydum yaptılar mi bilmiyorum bir de ebe ve hemşireleri nasıl ilgililer mi bu çok önemli benim doktorum normalde orada çalışmıyor ama doğumu orada yapacağım bilgisi olan varsa yazsın lütfen
Ayse_58 İlk oğlumu orda doğum yaptım 3 sene önce hemşireler gayet ilgiliydi eşimde orda ameliyat olmuştu geçenlerde gitmiştim yenilenme tabelaları vardı ama ne zamana yapılır tam bilgim yok
MuallimeGK Ayse_58 Teşekkür ederim standart odaları nasıl acaba eşiniz yeni ameliyat oldu sanırım geçmiş olsun
Ezzg AylinKadir doktorunuzdan memnunmusunuz acaba ben de hala istediğim gibi bi doktor bulamadım birde istepan suna iyi diye duymuştum orda kafam çok karışık bu konuda 🙇🏻♀️
MuallimeGK Arven1 ben hiç bilmiyorum benim dışarıdan geleceği için doktorum biraz daha fazla olacak ücreti normalde ne kadar bilmiyorum yeni doğum yapan birilerini bulabilirsek onu da öğrenmiş oluruz 😊
Ayse_58 MuallimeGK Tamer beye mi gidiyorsunuz :) ikinci gebeliğim bende ona gidiyorum :) hatta sabah kontrolüm var
MuallimeGK Ayse_58 evet benim de yarın randevum var akşamüstü 😊 Siz de mi Avrasya da doğum yapacaksınız
Ayse_58 MuallimeGK benim evim Avrasya’ya yakın ilk bebeğimi orda Tamer bey yapmıştı doğumumu ikinci bebeğime avrasya Gaziosmanpaşayı düşünüyorum Tamer bey yengeme orayı tavsiye etmişti yeni yapıldı daha konforlu bi hastane fiyat aynı demişti ama Zeytinburnunda oturuyorum :)
Ayse_58 MuallimeGK sabah 8:30 benimde 16+4 oluyoruz 12+2de cinsiyete kız kesin demişti inşallah değişmemiştir Tamer beyde pek yanılma olmuyor :)
MuallimeGK Ayse_58 Benim de ailem Zeytinburnu'nda oturuyor ben de o yüzden orayı düşünüyorum yakın olsun diye peki G.paşa ile fiyat farkı var mı acaba biz hiç ücretleri konuşmadık daha 😊
MuallimeGK Ayse_58 benimki de 12. haftada belli oldu sonra da değişmedi 😄 Tamer Bey çok bilgili insanı çok rahatlatan bir doktor
MuallimeGK Ayse_58 belki Gop daha kötü bir semt diye daha uygun olur diye düşündüm yukarıda bir arkadaş sezaryan için 5000 yazmış