ggulsahh78 Musbet canım ben yaptırdım 1 hafta da çıkmisti sonuçlar gayet iyi çıkmıştı..şuan 31+1 haftalık..Para tuzağı diyorlar
Guguk Musbet ikili test olayı tamamen gereksiz çünkü oran veriyo. Yüzde 1 de 87 de çıksa insanlar üzülüyor üstelik yaş şu bu hepsi etkiliyor ben yurt dışındayım burda ikili yerine direkt nifty yapılıyor. Fiyat burda bile aynı para tuzağı demişler ama. Doğruluk oranı %99.9 lar civarı bence yaptırın kafanız rahat eder. Yaptıranda bişe çıkmıyor ondan Kfam karıştı demişsiniz zaten çıkmasın güzel sonuç alınca test boşa gitti diye düşünmeyin.
Sanemsoz Ben yaptırdım sorun çıkmadı ,doktor bu sonucu kim görse amniyosentez önermez demişti zaten yaşım 35,belli bir yaştan sonra normal bu değerler,içinizi ferah tutun iyisini düşünün
Musbet Yaşım 24 yaşla ilgili problem yok kan sonuçuna göre 186:1 ihtimal çıktı sizin kaç ihtimal çıktı
Guguk ggulsahh78 sonuç iyi çıkınca para tuzağı kötü çıkıncaya iyi test diyorlar. Sanki istedikleri kötü çıkması çok ilginç
Musbet Bu nifty testini yaptıranların çoğu bi problem olmadığını görmüş acaba gerek yokmu diye düşünüyorm ama Bi kurt düştü içime bir kere sürekli bu konuyu düşünmekten başım ağrıyor yaptırıcam galiba bende
Zisan14 Musbet yok benim ikili testim temiz çıkmıştı detaylı ultrason da bebeğin kalbinde parlaklık görmüştü doktor ondan istemişti
ggulsahh78 Musbet ikili testte riskli cikmisti o yüzden..Başka çare bulamadık..Amniyosentez riskli bir operasyon olduğu için istemedik ama şimdi para tuzağı diyorlar bilmiyorum artık..Ve gerçekten kimle konuşsam bana da dediler şuna da dediler diye duydum sürekli
Musbet Guguk yaptırıcam inşallah güzel sonuç alırım bende tüp bebek bide ne zorluklarla yaptırdık inşallah sağlıklıdır 😔
ggulsahh78 Guguk evet doğruluk oranı çok yüksek bir test yüzde 99.9 o yüzden yaptırdık..Yani neredeyse herkese şuan aynı şeyi söyleyip korkutuyorlar malesef..Bundan kaynaklı para tuzağı deniliyor..sonucun iyi veya kötü olmasıyla alakalı değil
Edebiyat1989 Musbet Ankara genoksta Temmuz ayında nifty yaptırdım.ikili testim 1/50 riskliydi.sonuç temiz geldi çok şükür.tam 2 haftada sonuçlanmıştı
ZehraMuge Musbet imkanın varsa yaptır, ben hiç ikili teste girmeden yaptırdım. 33 yaşındayım illaki değerler yüksek çıkıp strese giricektim. Kesin sonuç olduğu için sadece o test sonucunu beklerken acaba ne çıkıcak diye stres yaptık bitti gitti. Evet pahalı ama kesin sonuç, sonra bir daha düşünmüyorsunuz
Sunshine1 Musbet merhaba canım ben 2 li test yaptırmadan direkt olarak nifty test yaptırdık yaşım 33 , kronik de bir rahatsızlığım var diye yaptırdık çok şükür temiz çıktı. Bence yaptırmalısın bir sorun varsa da bilmelisin ona göre hazırlık yaparsın bebek doğana kadar