Kızlaaarr dün bir tartışma açmıştım sancım geliyor doktora gitmeli miyim diye belki görenleriniz olmuştur deli gibi doğum hikayesi okuyordum burda ve sancı çekerken hep okuduklarım aklıma geldi o yüzden yazıyorum doğum hikayemi örnek olabilmek adına 🙄 Sabah şiddetli bir ağrıyla uyandım eşim benim inlemelerime uyandı düzenli olarak tam 10 dakikada bir geliyordu ve çok ağırdı gerçekten 😐 neyse kalktım bir duşa gireyim olmassa gideyim bari dedim yataktan kalkmamla bacaklarımdan sıcak suyun gelmesi bir oldu eşim bakıyor ikimiz de şok hemen lavaboya gittim hemen duşumu aldım ki bunu hepinize tavsiye ediyorum çok rahatlatıyor. Eşim o sırada evi şöyle bir toparlıyor falan ama biz inanılmaz rahatız 😂😂 Öyle olmalısınız da zaten ☺️ Hastaneye geldik alttan muayene ettiler hiç korkmayın açıklık kontrolü daha zor inanın 12 saat suni sancı yedim sadece 1 cm açıklık 😞😞 Spinal anesteziyle doğumumu gerçekleştirdim çok şükür darısı isteyen herkesin başına inşallah normal doğurabilme imkanınız varsa azıcık dişinizi sıkın derim sezeryan gerçekten zormuş ama korkulacak bir şey inanın yok. Dualarınızdan da eksik etmeyin 🥰🥰