Prensesim2018 Canim benim kisaca kendi hikayemi anlatmaya calisacagim insAllah yardimim olur. Dindar bir ailede yetistim 26 yasinda evlendim hemsireyim. 7 ay dogal yollardan korunduk ev alalim dedik emlakci vasitasiyla 1 ev icin 2 kere aradik bakamadim Allahin hakki 3 tur dedik 3. de baktik. Evine baktigimiz ailenin hic evladi olmamis 3 tane cocuga koruyucu aile olmuslar. Bu ailenin evini aldik tasindik. Belki bizimde cocugumuz olmayacak dedik korunmayi biraktik. 3 ay hamile kalamadim ruyamda hep bebek goruyordum bu benim bebegim degil diyordum. Doktora gittim yumurta tembelligin var dedi. Baska doktora gittim bisey yok dedi. Baska doktorda butun tahlillerini yapalim dedi Rahim filmi kan tahlili ultrason yapti temiz cikti. Esimdee sorun yoktu. Tabi kac ay gecti psikolojimiz bozuldu esimle. Kimseyle konusmazdik evden disariya cikmazdik bayramda dahi kimseyle gorusmezdik. Surekli aglardim en sonunda Rabbime sigindim Rabbim bana hamile kalmam icin vesile olacak doktorumu goster dedim o gece ruyamda hic tanimadigim ismini bilmedigim bir bayan doktoru gordum. Sabah uyanir uyanmaz internetten yasadigim sehirdeki doktorlarin resmine baktim ruyamda gordugum doktorun resmini gordum ve ismini gordum o doktordan randevu aldim ona gittim. O kadar tecrubeli bir doktorsu ki yillarca tup bebek yapmis, sonra tup bebek merkezine mudur olmus. Emekli oluncada kadin dogum uzmani olarak calismaya devam ediyor. Dindar bir doktor para icin degil gercekten Allah icin hasta goruyor. Adetin 3. gunu vajinal ultrasonda 5 cm lik kistim cikti. Doktor kan tahlili istedi. Kan tahlilimde kanser hucreleri cikti. Doktorum kist degil tumorun var iyi huylumu kotu huylumu 1 ay sonra ortaya cikar dedi. Kanser olabilirsin yani dedi. Tabi dunyam basima yikildi 3 gun boyunca agladim yine Rabbime tevekkul ettim dualar ettim. 1 ay sonra kistim kaybolmustu. Klomen ve catlatma ignesine basladik. 2 ay tutmadi. 3. ayda yine klomen ictim catlatma ignesi vurundum adetimin 15. gunu yumurtam catladi. Doktor buda tutmazsa asilama yapacagiz dedi hic umudum yoktu nasil olsa asilama yaptiracagiz diye kafama hic takmadim o ay. Sadece yumurtamin catladigi gun ve 2 gun sonrasi iliski oldu. Ve adet olmam gereken gun ruyamda esimle beraber peygamber efendimizin mezarinda 2 rekat namaz kildik. Ve elimi acip Efendim sahit ol bizim bir evladimiz olacak dedim uyandim. O ruya beni o kadar cok etkilemisti ki uzun sure etkisinde kaldim. Esime anlattim hayra gelsin insAllah dedi onemsemedi. 1 hafta adetim gecikti test yapmadim. Belki yine kist vardir diye doktoruma gittim kan tahlili yapti ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim ve butun gun agladim cunku Rabbim bana her dua ettigimde yol gostermisti ve ruyamda hamile oldugumuda gostermisti. Suan 10+5 haftalik hamileyim. Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki bende birsuru imtihandan gectim ama hic harama yonelmedim hic isyan etmedim. Kanser suphem dahi vardi hep dua ettim. Bol bol insirah suresini dinledim ve turkce anlamini okudum o sure beni cok rahatlatiyordu. Her zorlukta bir kolaylik var diyordu Rabbim. Bende hep zorlugun bitecegine ve kolayligin gelecegine inanirdim. Fe inne meal usri yüsra diyor yani ayette. Rabbim kiz evlat nasip ederse ismini yüsra koymayi dusunuyoruz anlami kolaylik demek. Sabrettim ve yaklasik 2 yil sonunda hamile kaldim. Umarim sende en kisa zamanda hamile kalirsin. Ama once butun tahlillerini yaptir esinde yaptirsin ve Allaha tevekkul et bol bol dua et. Rabbimden sana yol gostermesini iste. Eminim helaldan ayrilmadigin surece Rabbim dualarini kabul edecek. Allah yardimcin olsun canim.