Tusubasa İyi geceler canim hamişler :) an itibariyle 32. Haftaya girmiş bulunuyorum vee son 2 haftadir hiç uyuyamiyorum bu durumu yaşayan ve çözüm bulanınız oldu mu
Hilaliko Tusubasa bnde an itibari ile 30 hafta oldum 🤲🏼 Bıkacgundur mide yanmasından uyuyamıyorum 🙄🙄🙄
canimoglum53 Tusubasa ben sabah 5 gibi uyuyorum eşim işe giderken 9da kalkiyorum kahvalti yapiyoruz 11 gibi tekrar uyuyorum oglen 1-2de kalkiyorum son bir haftadir hep boyle :( 39.haftadayim bende
xelifgulxx Tusubasa 28+6 ama 2 haftadır o uyku bende de yok uykum var ama uyuyamıyorum midem de kaynıyor zaten
Tusubasa Hilaliko mide yanmasina artik alıştim ama uykusuzluk beni çok mahvediyor bide terleme birde bunalma sanirsin menapozdayim 🤭
Tusubasa Yesim1995 canim ben sezaryan olacağim bazen doktor bi aksilik cikmazsa 39 falan dedikçe cinnet geçirir gibi oluyorum ama rabbim yardimcimiz olsun 🤭
Tusubasa xelifgulxx aklima çaresizlikten bitki çaylari geliyor ama korkuyorum doktora gittiğimde soracağim ama. Bişeyler yiyip uzanma canim bide sakız yada şeker yemek borusu sürekli yıkandiği için rahaatiyor insani fazla ilaç içmemek adina bublari yapiyorum ben işede yariyor