Busecenikli Arkadaşlar 35 hafta 4 günlük gebeyim herkes doğum hikayeleri yazmış benim bir sorum var çatı açılması dediğimiz olay kaçıncı haftadan itibaren başlıyor netten baktık bulamadım burda bilgili tecrübeli annelerimiz var yardımcı olursanız sevinirim🙏
canimoglum53 Busecenikli herkeste fark ediyor kuzum kiminin 35de aciliyor. Ben 39um daha acilmam yok :(
HvvGlKrdl Busecenikli Uygulamaya göre sata gore zamanim doldu ama hala bisey yok. 41+4 üm su anda 🙄🙄 kapali su anda 😔😔
Glybskl Busecenikli benim 35li haftalarda başladı canım çatı ağrılarım bakalım 37+3üz Pazartesi çatı muayenesi olucam açılma varmı bakılacak
Gizoo Busecenikli herkeste farklı zamanlarda oluyor. Açılmayı Bebek başlatıyor, doğum da hemen başlamayabiliyor. Benim 40+1 de açılmam başlamıştı o gün de doğurdum.
Busecenikli canimoglum53 anladımm nasıl bir şey oldunu bilmedim için sormak istedim doğum yaklaştı malum heycan ve sabırsızlıkta var
canimoglum53 Busecenikli kesinlikle. Son 7 gosteriyor uygulama ama artik takatim kalmadi dogurmak istiyorum 😂
Busecenikli HvvGlKrdl oooo HvvGlKrdl ooo 41 den sonra zararlı değil mi korkutmak için demiyorum ama arkadaşımın bebeği kakasını yemiş acil sezeryana aldılar miğdesi yıkandı bebişin 41 haftadaydı oda
Busecenikli Glybskl benim de aynı şekilde yürüyemeyecek hale geliyorum ara ara ama geçiyor kasıktan ağrı vuruyor çok kısa sürüyor bel ağrılarım beni öldürüyor hiç dinmiyor sürekli ağrıyor salı kontrolüm var bakalım iple çekiyorum
HvvGlKrdl Busecenikli 41 e kadar normal dedi canim doktor. Bakalim yarin gidecez bi daha olmadi direkt suni sanci verecekler..
Glybskl Busecenikli aynen bir anda elektrik çarpar gibi kemik ağrıları bir vuruyor ayakta duramıyorum 😂 bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişler