E35zel Akyokus ne önemliymiş meğer bu değer çocuğun zekasını etkiliyor. Her sabah ilk onu içiyorum korkudan valla 😑 Instagram adınız nedir ekliyelim birbirimizi
MercimekVeaAnnesi Sweetblonde88 kansizligim vardi hemen duzeltti mideyi de hic rahatsiz etmiyor hap kullanamiyorm bagirsakta cozuldugu icin mide agrisi yasiyordum bu yasima kadar hep kanszdim hap kullanamadgim icin smdi bu ilac direk normale cevirdi herkese tavsiye ederim yan etkisi olmayan bi demir ilaci cok rahat
Sweetblonde88 MercimekVeaAnnesi bende kullanıyorum çok memnunum. Tek sıkıntısı devlet ödemiyor ve 20 adet var içinde ama dediğim gibi harika ilaç.
Utayturku 16 haftalığız. Demir için devit damla ve feramat hap kullanıyorum sabah akşam. Vitamin ilacım omepa vm. Vitamini 3 günde bi içiyorum bulantım ve kusmam çok olduğu için. Bulantı için prilam dr.
meymis MercimekVeaAnnesi ilk 3 ayımda ve öncesinde folik kullandım ki her anne adayı kullanıyor. 13. Haftamda multivitamin decavit kullandım. Bu cuma gittiğimde de demir veya d başlatacaklarını düşünüyorum. Başka da bişey kullanmadım. Ağrı kesici dahil😊