aydemirtas Gazel0606 bizde 8+0 ız ama özellikle sabah kalktığımda yada gece uyandığımda o baskıyı hissediyorum
Gazel0606 yarennn79 rahimde ama sert hafif dolgun bebek küçük olduğundan orda oldgndan mı acaba korktum 6+5 i
yarennn79 Gazel0606 rahim de bilemem orda şişlik olmaz göbeğin altı tam bu iç çamaşıri lastiginin olduğu yerde oluyodu benim
Gazel0606 yarennn79 aynen orda benimde şişlik hafif bebek olduğundan mı neden acaba bilginiz. Var mı kaç haftalıksınz
yarennn79 Gazel0606 suan ben 14+4 um nedeni adet olamama şışliği bence doktora sormadım ama korkulacak bi durum yok normal o şişlik yavaş yavaş göbek olucak 😊😊
Gazel0606 iremylmz anlamadım Bmde aklıma gelen doktor ultrasonla bakıyor bebek olduğundan mı acaba sert hafif korktum dokunmaya doktor randevusu da var soramadım
Gazel0606 aydemirtas neden acaba doktorada sormadım bebek oldundan mı idrar sıkışıklıgımı farkına varmıoz çözemedim
Nnur1 Gazel0606 ben doktoruma sordum bunlar normal, şuan rahmin genişlemeye başladığı için doğal olarak sertleşiyor ve ağrılı geçiyor dedi
aydemirtas Gazel0606canım benim 2. Gebeliğim oğlumda böyle bir şey yaşamadım. Bana da kilo aldım gibi geliyor ondan herhalde diyorum. Benim de doktor randevuma daha var
Kadert Ben 20.haftalık oldum .o şişlik yavaş yavaş göbek oluyor üste çıkıyor o haftalarda benimde öyle olmuştu .