Burcu_yucesoy
Hypnobirthing-Mongan Yöntemi > Doguma bakış açınızı değiştiren cesaret veren harika bir kitap👍
Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk > Bir Çocuk Psikiyatristinin Günlüğünden Sıradışı Hikayeler (dramatik) 👍
Bebeğinize Fransız Kalın > kitap aslında fransızların pragmatik görünen ama duygudan da yoksun olmayan yetiştirme tarzlarına örnek veriyor👍
Otuz Milyon Kelime > Bebeğin beyin gelişiminin tüzde 80'ı ilk üç senede tamamlanır ve siz ona neler katabilirsiniz,çocuk okul çağına geldiğinde nasıl diğerlerinden 1-0 önde başlar şu sıralar popüler bi kitap 👍
Tracy Hogg'un hamilelik kitabı > bana cok sıkıcı bilimsel geldi ama cogu kişi başucu kitabım diyor🤷🏻♀️
Pembe ve Mavinin Ötesinde Ebeveynlik > Bu kitap benim favorim, Çocuklarınızı Cinsiyet Klişelerinden Bağımsız Yetiştirmeyi anlatıyor 👍👍
Ayşe Öner'in Hamilelik Kitabı > Tavsiyeler üzerine aldım ama pek bayılmadım,normal standart bilgiler👍
Adem Güneş-Güvenli Bağlanma > Kişilik gelişiminin,hayatın her evresinde sağlıklı ve doyum veren ilişkiler kurmanın esası olan "bağlanma" konusunu ele alıyor. Bebeği kolik olanların da aslında sorunun bebekten değil anneden kaynaklandıgını öğrenmesi için yol gösterici bir kitap cok sade bir dili var 👍