Rabia941 gunesveguney canım kan veremedim açıkçası gittim sağlık ocağına adresim değişikti kan veremedim sonra eczaneden erken gebelik testi aldım dayanamadım negatif çıktı sonrada hastaneye gidip kan verme hevesim de kalmadı
BMBusraKurt Benim öyle olmuştu adet oldum sandım kahve rengi geldi 2 gün az az sonra test yaptim pozitif çıkmıştı.
gunesveguney Rabia941 b Rabia941 uffff bende ayni durumdayim adet gelsin ona da raziyim ama oda gelmiyo gecen hafta erken gebelik testinde de negatif gordum simdi bende kan vermeye gidemiyorum cesaretim yok ama ustune dusmesemde garip biseyler oluyor vucudumda anlamadigim
BMBusraKurt Rabia941 Olsun sıkıntı etmeyin inan hiç düşünmediginiz ummadığınız anda o güzel haberi alıyosunuz.
Rabia941 BMBusraKurt valla artık umudu kestim 1 haftadır adet gecikmesi bel ağrısı kahverengi akıntı yaşıyorum ama negatif çıkıyor idrar testlerinde büyük bi moral bozukluğu
Rabia941 gunesveguney hanı böyle hamile hissediyorsun ama hissetmeye de korkuyorum sonuç hüsran olacak diye valla çok sancılı bu işler ya
Eliffmaral Rabia941 evet canım bende özellikle mideme vurmuştu zaten yamıyordu bulanıyordu ben adet günümden bir gün önce test aldım 5 liralık negatif çıktı sonra adetimin üstünden 4 gün geçti 20 TL lik test var onlardan almıştım pozitif çıktı