mermeral Arkadaşlar 26+2 günlüğüm. Bebeğim en son sabah hareket etti, sonra hareketi hiç olmadı. Bi şey oldu acaba? Var mı aynı durumu yaşayanlar?
Damla0x mermeral çikolata yiyip sol tarafına yat bekle benim tavsiyem, bebeğinin uyku düzeni oluşmuştur artık ne zaman uyandığını ne zaman uyuduğunu biliyormusun bunu takip ettin mi hiç
Eceveannesi mermeral cnm ben 30hftaligim ve bugün hareket leri hiç kuvvetli deil arada oluyormuş pazartesi kontrolüm var sorucm doktora
Denizincani mermeral canim once endise edip strs yapma olabilir bazi gunler daha aktif bazi gunler daha durgun olabiliyorlar senin gun icinde ki aktiwitene de bagli oturdgnda uzandgnda daha fazla hissedersin soguk bir su ic soluna yat we takip et olmazsa doktorunla gorusursn o seni yonlendirir insallah bisey yoktr icini ferah tut
Baloglum93 Bazen fazla oynamiyolar ya o kadar kasmana gerek yok merak etme sen bile gün içinde aynı enerjode değilsin mesela
Sirkencubin Uyuyor olabilir ya da sen bugünü çok yoğun geçirdi isen o da dinlenmeye geçmiş olabilirmiş. Eğer şeker sorunun yoksa ağzına bir küp şeker at ve soluna yatarak bekle 1 saat içinde hareket etmezse doktora git.
mermeral Sirkencubin aslında bugün çok rahattım gün içinde zaten çok hareketli değil benim bebeğim sadece uzanınca hareket ederdi şimdi o da yok
Anne22 Sol tarafına uzan dınlen ve bol bol su iç yarına kadar hareket etmesse doktora git canım bence
Kadriye20 26+5iz 2 gun once bende 1 gun boyunca hic hissetmedim endiselendim cikolata falan yedim hic hareket etmedi ama gece yatarken hissettim cok sukur insallah seninde oyle olur kotu dusunme
mermeral Eceveannesi bilmiyorum valla Allah yardım etsin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah hareket ederler🙏