gezentianne Damla63 Benim cogu arkadaşım yaptırdı kalıcı oje ben de düşünüyorum. Normal doğumda sıkıntı yok canım
Sweetblonde88 Damla63 parmağa taktıkları alet nabız vs ölçer içerden ölçer ojeyi cıkartırmalarındaki amaç solunum sıkıntısı gibi bir komplikasyonda tırnaklarda morarma olur onu görebilmek için. Bunun için sildirirler. Fotoğraflarda gördükleriniz ya normal dogum yada fotoğraf cekimi için kuaför hizmeti almış kişiler.
Glybskl Damla63 bayan kuaförüyüm canım şahsen ben müşterilerime yapıyordum ama doktorum çok kızıyordu sakın temas etme sen uv ışın var uzak dur ışın alma diyordu ama içine sinerse yaptır şahsen iki metre öteden yapıyordum bende
Jasminjas Doğum anında herhangi bir müdahale olması gerektiğinde parmağa bazı aletler bağlanıyor, bu nedenle normal oje süren arkadaşımın ojelerini çıkarttırmıştı doktorlar, kalıcıya sanki izin verilmez
Damla63 Mervezumra öyle mi? Çok şaşırdım,fotoğraflarda görüyorum herkeste oje var.Normal doğuma da mı almıyorlar?
Mervezumra Damla63 Almiyorlar diye biliyorum cunku dogum aninda bir komplikasyon oldugunda parmaga nabiz olcmek icin takilan.alet olcemiyor mus ojeden dolayi
EbruIrmakAhmet gezentianne ters bi durumda sezeryana dönebilir ama Doğum orda nasıl çıkarıcaklar kalıcı ojeyi
Mervezumra gezentianne ben almiyorlar diye biliyorum cunku ani olumsuz durumda sezeryan olursa ne.olacak ojemi cikarcaklar ameliyatmi yapicaklar
Faray Sweetblonde88 Ben kürtaj olduğumda kalıcı ojem vardı. O aleti parmağıma takıp çok iyi nabızda aldılar. Her hastanede farklı sanki uygulama. Bana öyle geldi
Faray Damla63 Bir çok doğumhanede çekilmiş fotolarda kadınları ojeli gördüm. Hatta doğum sonrası hastane fotoğraflarında, sanırım hastaneye göre prosedür değişiyor.
Gulcezeren Damla63 özel hastaneler bu tür şeyleri sıkıntı yapmıyo bizzat sordum doğuma yakın bende hem kirpik hem tırnaklarımı yaptırıcam😌
Sweetblonde88 Faray çok haklısınız zaten nabızla ilgili değil. O aletin işlevi baska. Kalple ilgili yada solunumla ilgi komplikasyon olursa morarma oluyor onu gözlemleyebilmek için.